popper Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Po ostatnim wędkowaniu kabłąk mojego TP 4000 zaczął niedomagać.Obluzował się (chyba wypadł klin blokujący), w miejscu zaznaczonym na fotce. Doraźnie zakleiłem Super Glue Dało się łowić, jednak wskazane byłoby, by zajął się tym fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 u kolegi było to samo tylko w innym modelu. Zakleiliśmy masą klejącą Poxipolu i jest ok koszt - kilka złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 to mozna faktycznie skleic zywica epoksydowa o wysokiej jakosci i wytrzymalosci, cos jak UHU 300 albo devcon 2000 ... sa tez specjalne kleje do metalu ... mozna tez wyslac zdjecie do shimano-europe (shimano-polska mozna pewnie tak samo zapomniec jak inne serwisy) i poprosic o oryginalna czesc zamienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Po ostatnim wędkowaniu kabłąk mojego TP 4000 zaczął niedomagać.Obluzował się (chyba wypadł klin blokujący), w miejscu zaznaczonym na fotce. Doraźnie zakleiłem Super Glue Dało się łowić, jednak wskazane byłoby, by zajął się tym fachowiec. Witaj. Zadzwoń do tego pana co kiedyś kolega @szpiegu podał jego nr. tel na forum,on się zajmuje naprawą kołowrotków,swego czasu dzwoniłem do niego,widać ze gość ma pojecie o kołowrotkach,może coś zaradzi,naprawi,chyba nawet niedaleko Ciebie mieszka. Tel.600 156 166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Super Glue na razie trzyma. Skorzystam z zapodanego telefonu. Pewnie każdy kto ma do czynienia z mechaniką precyzyjną poradziłby sobie z takim problemem. Niestety akurat moi znajomi, którzy mają po temu zdolności, działają aktualnie gdzieś za granicami kraju.Dzięki @biosteron za przypomnienie . Mam ten numer wprowadzony w telefon, tylko o nim zapomniałem . PS. Właśnie uzgodniłem sprawę naprawy, z Panem Józkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nieaktualne juz widze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Po ostatnim wędkowaniu kabłąk mojego TP 4000 zaczął niedomagać.
Obluzował się (chyba wypadł klin blokujący), w miejscu zaznaczonym na fotce.
Doraźnie zakleiłem Super Glue
Dało się łowić, jednak wskazane byłoby, by zajął się tym fachowiec.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi