BreederGoulda Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam kolegów załozyłem temat choć nie wiem czy w właściwym dziale, jeśli nie prosze Moda o przeniesienie. Czy na forum są koledzy z łódzkiego bywający gdzieś na wodach i mieli by ochotę na wspólne wypady na ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jest ekipa z łodzi i okolic, a taki temacik w którym wymieniamy sie informacjamihttp://jerkbait.pl/topic/23957-warta-odcinek-od-biskupicw%C5%82y%C5%84most-warcki-i-zbjeziorsko/page-22polecam a i łowisko z racji zamieszkania raczej koledze znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psielka Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jest również bardzo mocna ekipa na Sulejowie z Łodzi Piotrkowa i Tomaszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wybieram się jutro z spiningiem na zbiornik Murowaniec w kliskim, jak ktoś miałby ochotę się przejechać i jest z okręgu mającego porozumienie z PZW Kalisz mogę zabrać. Wyjazd o 7 rano z Sieradza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Szkoda że nikt nie jest z północy łódzkiego, tyle że ja się wybieram jedynie na wody Okręgu Mazowieckiego.Jeśli takowa osoba się znajdzie to pisać pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Szkoda że nikt nie jest z północy łódzkiego, tyle że ja się wybieram jedynie na wody Okręgu Mazowieckiego.Jeśli takowa osoba się znajdzie to pisać pw na Bzurze też wędkujesz ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Ja co roku wykupywałem Płocko-Włocławskie a teraz brałem Mazowieckie - Wisła , już się doczekać nie mogę następnego sezonu.Co do spotkań nad wodą na naszych terenach to jestem otwarty na nowy sezon. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jak cos to ja też jestem z Łodzi i chetnie pisze sie na jaies spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Maciek Rożniata:Nie, nie miałem wykupionej Bzury nigdy.W następnym sezonie coś można połowić, no i woblerków do testowania trochę mam w razie co ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Również piszę się na wspólny wyjazd jak coś, najczęściej Bzura w moim przypadku. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak dla mnie wspólne łowienie jak najbardziej ok, Bzura, Warta, Wisła...jak dla mnie bez różnicy, będzie troszkę kijków do testowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 I ja się pisze jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 I ja się pisze jak coś Na nowy sezon raczej uda się zebrać i spotkać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fajnie by było właśnie jakaś większą grupą, można by przy okazji kłusoli pogonić. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Panowie jestem z Wami ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Luccio jak tam wyniki na Murowańcu?? Wędkuje tam czasami, chodź ostatnio z ryba drapieżną nie jest tam ciekawie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Darku byłem ostatnio 21 grudnia, jeden szczupak 59 cm (na wahadło Alga 28 gram) i jeden bolek 54 cm (na srebrną cykadę 25 gramową), bez aparatu a ryby spowrotem w wodę. Obydwa złowione od strony stanicy z brzegu. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Luccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wraz z Hubertusem w następnym sezonie postaramy się zorganizować jakieś spotkanko. Może Bzura, Warta albo co innego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wraz z Hubertusem w następnym sezonie postaramy się zorganizować jakieś spotkanko. Może Bzura, Warta albo co innego.Warta to z łódką się przywlekę jak mogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No to coś się działo nad tym Murowańcem....moje ostatnie wyprawy nad ten zbiornik nie napawały optymizmem, dlatego w tym roku odpuściłem tą wodę całkowicie....Pewnie w przyszłym roku, któregoś pięknego dnia ją odwiedzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Warta to z łódką się przywlekę jak mogę. Po zbiorniku Jeziorsko na korycie rzeki można popływać, oczywiście w określonym dozwolonym rejonie i poszukać sandałków, bolków, garbusów, mimo fatalnego stanu samego Zbiornika na korycie można połowić niezłe sztuki. Podobnie na Murowańcu o jakim wspomniał Darek lepsze efekty z Łódki. Kwestia Paweł jak z pozwoleniem dla Ciebie na te wody, trzeba by się dowiedzieć. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Luccio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wraz z Hubertusem w następnym sezonie postaramy się zorganizować jakieś spotkanko. Może Bzura, Warta albo co innego.Jakby gdzieś blisko mnie to i ja może bym się załapał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Po zbiorniku Jeziorsko na korycie rzeki można popływać, oczywiście w określonym dozwolonym rejonie i poszukać sandałków, bolków, garbusów, mimo fatalnego stanu samego Zbiornika na korycie można połowić niezłe sztuki. Podobnie na Murowańcu o jakim wspomniał Darek lepsze efekty z Łódki. Kwestia Paweł jak z pozwoleniem dla Ciebie na te wody, trzeba by się dowiedzieć.A jaki jest stan wody na zbiorniku Jeziorsko. Jeśli można spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Jozahttp://oki.rzgw.poznan.pl/sytuacja/komunikaty.php?k=2 do minimum tylko okolo 30 cm Edytowane 31 Grudnia 2014 przez tlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 A jaki jest stan wody na zbiorniku Jeziorsko. Jeśli można spytać Dziwne bo zbiornik pełen wody, co roku spuszczaali wodę a w tym roku nadal woda jest, chyba że będą spuszczali lub spuszczają bardzo powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi