kotwitz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ciekawe czy mości panowie szanowni rybacy byli łaskawi ściągnąć siatki przed lodem. Ostatnimi laty czekały cierpliwie do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kamilu a ile ryby wydusiło się w tych sieciach i w dołkach przy spływie wody bo nikt nie raczył z tym nic zrobić to aż szkoda pisac, można by liczyść w dziesiątkach tysięcy sztuk. Znam osobiście tych rybaków i nie mam o nich niestety dobrego zdania jak większośc w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wydaje mi się, że powinno się karać jakąś wysoką grzywną w takich przypadkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jak jest wysoka woda na zbiorniku to super oby jeszcze tylko opady sie utrzymywaly a co za tym idzie wysoki poziom na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jakby gdzieś blisko mnie to i ja może bym się załapał? Józek, niechybnie się spotkamy. Będzie miło po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam ino i jak panowie organizujemy jakieś zimowe spotkanie integracyjne nad wodą ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 jakby co to dajcie znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Może luty? Wysłane z mojego Q5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Moze byc i luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tylko gdzie?Najlepiej gdzieś w łódzkim. Może jakieś ognicho jak będzie nas więcej i będą możliwości. ;-) Wysłane z mojego Q5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To że w łódzkim to było dla mni9e oczywiste, kwestia nad jaką wodą? Oginsko możemy zrobić jeśli nie będzie takicjh przeciwskazań opartych o zubożenie środowiska naturalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A moze by tak Warta włyń??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tez jestem za Wartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jak dla mnie może być Włyń, spotkanie nad zatoką przy moście między Włyniem a miasteczkiem Warta? Teraz kwestia kiedy, jaki dzień, godzina i kto dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja detre na 100%. A do terminu jakoś sie dostosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Myślę by datę dopasować na drugą połowę lutego, trzeci albo ostatni weekend, zależało będzie to w dużej mierze od pogody ale w lutym już dni są dłuższe no i kwestia byśmy się dogadali czy sobota czy niedziela kolegom bardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Może być druga połowa lutego. Jak dla mnie obojetne czy sobota czy niedziela. Wysłane z mojego Q5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dla mnie tak samo nie stanowi to problemy czy to bedzie sobota czy niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Czyli narazie koledzy jesteśmy w trójkę na 100%, ktoś jeszcze się pisze? Myślę o sobocie 21 lutego (no bo tydzień wcześniej nie pasuje), by wstępnie ustalić datę spotkania. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fajna inicjatywa Panowie, też chętnie bym się ustawił gdzieś na jakieś łowienie. Co do woj. łódzkiego to mnie osobiście korci też odwiedzenie Rawki, o której ogólna cisza, a rzeczka bardzo urokliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Szczerze to nad rawką jeszcze nie łowiłem. Tem moze byc ciekawa opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ja również na 100%termin dowolny sobota,niedzilelamoże byc ognisko Rawka,Warta-Włyń obojętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Rawka bardzo trudna rzeczka, na pierwszy wypad lepsza będzie Warta. Jakby co pisze się na ten 21 luty. ;-) Wysłane z mojego Q5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi