Hubertus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 jakby co to ja chętnie, a termin i miejsce nie mają dla mnie szczególnego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) No to chyba można wszem i wobec ustalić że zlot Forumowiczów Jerkbait.pl z Łodzi i okolic odbędzie się: 21.02.2015 Miejsce do ustalenia....uważam że Warta-Włyń to dobry pomysł Godzina również do ustalenia. Ja dysponuję autem i mogę Kolegów chcących uczestniczyć w spotkaniu zabrać (3-4osoby) Edytowane 11 Stycznia 2015 przez sebek7575 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja jade tak samo z Łodzi sam wiec 3 miejsca są wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zabrałbym się jeśli byłaby taka opcja! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Panowie, myślę że o tej porze to zdecydowanie lepiej będzie zintegrować się w jakiejś knajpie przy piwku, poznać się, ponarzekać itd niż szargać się po brzegu. We Włyniu to fajnie jest ale od połowy kwietnia. Oczywiście nic nie narzucam, luźna guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Druga sprawa to czy wogóle o tej porze da się dojść do brzegu Warty na tym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Sugerujesz zakup rakiet śnieżnych? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zawsze można uderzyć nad Rawkę, ewentualnie inny mniejszy ciek - woda szybko się podnosi i równie szybko opada. Ja jestem ogólnie za jakimś spotkaniem, a nad wodą to już w ogóle byłoby świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Koledzy przejeżdżam przez most na Warcie między Włyniem a miasteczkiem Warta przynajmniej raz w tygodniu, póki co stan rzeki pozwala na spokojne łowienie, jak będzie w lutym nie wiadomo, z pewnością dam znać, miejscówkę zawsze można zmienić nawet dzień przed jeśli będzie ciekawa i będzie można pomachać kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na razie trzymamy się daty ustalonej wspólnie...Miejscówkę zawsze można zmienić jeśli Włyń nie pozwoli na w miarę komfortowe dojście do brzegów rzeki.Czekamy na info od Carlvana o stanie wody we Włyniu.Dominik15 opcja zabrania jest jak najbardziej gdyż na pewno będzie kilku zmotoryzowanych kolegów.Co do innych miejscówek to smiało można proponować...ja na przykład znam fajne miejsce na Warcie w okolicach Rychłocić.Ner w końcowym biegu również daje dużo radości. Jest jeszcze ponad miesiąc i moze przyjść zima do -20 stopni i wtedy będzie cięzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk1991 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dobrze panowie mówicie. Do lutego jest jeszcze troche czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja chętnie spotkam się zarówno nad wodą, jak i w knajpie przy piwku.A co do miejsca to jak kolega wczesniej napisal nie wiadomo co nam aura przyniesie.Jakby co to tez chetnie sie zabiore z kims na poklad, chyba ze bedzie trzeba jeszcze jedno autko to ja tez zmotoryzowany jestem i bez problemu wezme na poklad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jestem za spotkanie z wędkami i piwkiem w ręku???? jako zmotoryzowany mam 3 wolne miejsca???? moge z Łodzi kogoś zgarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Wczorasj przejeżdżałem przez most na trasie Warta-Włyń, stan wody podniosł się na tyle że bez woderów lub spodniobutów nie ma szans na dojście do koryta rzeki. Jak będzie w lutym z pewnością napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam, stan wody jest bardzo wysoki jak na tą porę, dzisiaj zjeździłem pare miejscówek od mostu , przez przepompownię i dalej mikołajewice aż do tamy, ryb brak , ludzi brak , oprócz terenu za tamą , tam giełda i wyławianie płotek, okonków w wymiarach mikroskopijnych, ogolnie szkoda prądu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Za tamą na Jeziorsku aż do mostu w Uniejowie jest wprowadzony zakaz spiningu do 30 kwietnia więc nawet jak by ryby brały większe nie ma jak połowić. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Za tamą na Jeziorsku aż do mostu w Uniejowie jest wprowadzony zakaz spiningu do 30 kwietnia więc nawet jak by ryby brały większe nie ma jak połowić.Skąd masz taką informacje? Pytam bo jestem z Okręgu Konin i w moim zezwoleniu nie ma takiej informacji. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Skąd masz taką informacje? Pytam bo jestem z Okręgu Konin i w moim zezwoleniu nie ma takiej informacji. Jestem w okręgu Sieradz i to własnie ten okręg wprowadził zakaz spiningowania, w zezwoleniu tego nie ma bo były drukowane nim zapadła decyzja o zakazie spiningowania, w przyszłym roku będzie już normalnie wpis w zezwoleniu, info mam bezpośrednio z okręgu PZW Sieradz. Obowiązuje tam zakaz spiningowania od 1 stycznia do 30 kwietnia. Wszystko przez szarpakowców. Niby że spiningują a gumiś z kotwicą i targają leszczyki, małe sandacze i jazie tak jak się zahaczą nie ma znaczenia czy za grzbiet, brzuch czy pysk. Dlatego wprowadzono zakaz spiningu. Władze okręgu Konin raczej powinny być powiadomione, także i w kole wędkarskim jakim jesteś prezes powinien takie info przekazać wędkarzom na zebraniu lub jeśli już mieliście to w inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Hehe jeśli jest to fakt , jak zwykle normalnego obywatela trzeba strzelić w pysk w naszym kraju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 http://www.pzw.org.pl/47/wiadomosci/107498/60/okresowy_zakaz_spinningowania_za_tama_zb_jeziorsko__miesiarzom_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nareszcie, tam powinien być wprowadzony całkowity okresowy zakaz połowów bo to jest zimowiso wielu gatunków ryb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jestem w okręgu Sieradz i to własnie ten okręg wprowadził zakaz spiningowania, w zezwoleniu tego nie ma bo były drukowane nim zapadła decyzja o zakazie spiningowania, w przyszłym roku będzie już normalnie wpis w zezwoleniu, info mam bezpośrednio z okręgu PZW Sieradz. Obowiązuje tam zakaz spiningowania od 1 stycznia do 30 kwietnia. Wszystko przez szarpakowców. Niby że spiningują a gumiś z kotwicą i targają leszczyki, małe sandacze i jazie tak jak się zahaczą nie ma znaczenia czy za grzbiet, brzuch czy pysk. Dlatego wprowadzono zakaz spiningu. Władze okręgu Konin raczej powinny być powiadomione, także i w kole wędkarskim jakim jesteś prezes powinien takie info przekazać wędkarzom na zebraniu lub jeśli już mieliście to w inny sposób.Dzięki za informacje. Ja jestem jak najbardziej za, tylko żeby faktycznie pilnowali żeby nikt nie próbował po cichu naruszać zakazu. Wiadomo że nieuczciwy wędkarz i tak będzie próbował, a tym bardziej szarpakowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 I to powinno dotyczyć wszystkich bez wyjątku spining spławik grunt. Lub odcinek rzeki złów i wypuść . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Tylko że do mostu w Uniejowie to bardzo duży odcinek, myślę że mniejszy by spokojnie mógł być i by wystarczyło, ale nie ja tu decyduje. Ale cóż jak nie potrafią ludzie szanować tego co mają to im się to zabiera...A szarpakowiec zaraz powiesi sobie spławik i będzie łowił na spławik. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dobra decyzja ale lepsze by były częste kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi