BreederGoulda Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 To jak koledzy ustawiamy się teraz na niedzielę 15 marca powiedzmy na godz. 8 lub 9 rano? Planowane miejsce Biskupice (spotkanie na przeciwko jednostki wojskowej w Sieradzu, wylot na Turek) lub Włyń (spotkanie na zatoce kajakowej nad rzeką), ew. możemy jeszcze od mostu w Sieradzu w górę rzeki na fajne przykosy pojechać (spotkanie na BP pod Sieradzem), mogę też zabrać w dzikie miejsca z trudniejszym dostępem do rzeki na Dzigorzewie od promu w dół rzeki (spotkanie też na wylocie na Tuirek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 A ja chętnie podjadę w niedzielę, Biskupice i Włyń kojarzę, to może na te przykosy w górę rzeki od Sieradza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jeśli ktoś chętny to spotkanie o godz 9.10 na stacji BP w Woźnikach pod Sieradzem. Od Łodzi jadąc zjazd z A1 na Sieradz-Wschód, kierunek na Turek oznaczony. Po zjechaniu z A1 dojechać należy do ronda, na nim trzeci zjazd, dojechać trzeba do sygnalizacji świetlnej, 200 metrów za nią w stronę Sieradza jest BP. Od BP do miejsca łowienia ok 1 km. mahi66 ze Zduńskiej masz krótszą drogę. Jeśli jesteś zdecydowany to podjedziemy z kolegą na BP bo zabieram kolegę z Sieradza bo zaczyna zabawę z spiningiem więc i niech zna wody i miejscówki. Kto ma ochotę na priv ew. kontakt tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jeśli ktoś chętny to spotkanie o godz 9.10 na stacji BP w Woźnikach pod Sieradzem. Od Łodzi jadąc zjazd z A1 na Sieradz-Wschód, kierunek na Turek oznaczony. Po zjechaniu z A1 dojechać należy do ronda, na nim trzeci zjazd, dojechać trzeba do sygnalizacji świetlnej, 200 metrów za nią w stronę Sieradza jest BP. Od BP do miejsca łowienia ok 1 km. mahi66 ze Zduńskiej masz krótszą drogę. Jeśli jesteś zdecydowany to podjedziemy z kolegą na BP bo zabieram kolegę z Sieradza bo zaczyna zabawę z spiningiem więc i niech zna wody i miejscówki. Kto ma ochotę na priv ew. kontakt tel. Ja będę na 100%, nr telefonu masz na privieDla jadących od Łodzi - nr drogi to S8, reszta bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No to będzie nas czterech jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 ja zaatakowałem okolice Skierniewic tym razem...bez szałua u Was coś gryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 No niestety ryby strzeliły focha i odmówiły współpracy , poza tym milo było poznać kolegów z forum i okolic zamieszkiwania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Poza tym że szczupły (mały nie był bo na kupionym od kolegi z forum kijku - o świetnej jak dla mnie pracy, zakup trafiony w 100% - poczułem go wspaniale ) ugryzł mi cały przypon 25 cm z obrotóweczką jaką dostałem od Ciebie sebek7575 (tą z pomarańczowym korpusikiem i chwostem) to nic innego nie atakowało naszych wabików. Miło jednak było poznać w realu kolegów. Można będzie teraz w fajnym składzie ludzi, jacy mają podobne podejście do wędkarstwa wyznając zasady C&R, wspólnie pochodzić z spinem a w przypadku jak któryś coś złowi będzie miał kto zrobić zdjęcia by złowiona ryba jak najszybciej trafiła spowrotem do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam KolegówMacie jakieś wieści z warty, coś się ruszyło czy nadal cisza w wodzie? Wybiera się ktoś w sobotę na rybki na warte, bzura, grabia, widawka? Może uda się zmontować wspólne wedkowanie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 ja się zastanawiam nad niedzielą....ale jeszcze nie wiem...może ner przyujściowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) W sobotę niestety nie dam rady, w niedzielę jak najbardziej jestem za. Widawka w Strumianach ma bardzo wysoki stan wody, nie ma jak dojść by połowić. Edytowane 27 Marca 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 no to niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A od kiedy to widawka płynie przez Strumiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) A od kiedy to widawka płynie przez Strumiany ?A nie płynie? Może źle się wyraziłem dzieli Burzenin i Strumiany. Edit kurcze masz rację to Warta nie Widawka, nie wiem co mi się ubzdurało. Seba może teraz Dzigorzew od promu w dół rzeki albo ew. na Włyń ale prawa strona rzeki wtedy i w górę, można też skoczyć na Baszków. Edytowane 27 Marca 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Może być DzigorzewDobra gdzie się spotykamy w niedzielę i o której?...ja znowu mikrusami będę tłukłJacyś chętni z Łodzi są jeszcze?Dwa wolne miejsca mam Edytowane 27 Marca 2015 przez sebek7575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Myślę że na parkingu na przeciwko jednostki wojskowej - jakby na jej końcu, był tam dawny urząd pracy kiedyś w tym budynku, myślę że 8 rano to dobra godzina. Chyba że będzie lało to nie wiem czy jest sens ale to ocenisz przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A nie płynie? Może źle się wyraziłem dzieli Burzenin i Strumiany. Seba może teraz Dzigorzew od promu w dół rzeki albo ew. na Włyń ale prawa strona rzeki wtedy i w górę, można też skoczyć na Baszków.Burzenin i Strumiany to Warta ale żeby nie odbiegać od tematu to ja w niedzielę ruszam na Wartę we Włyniu jak nie będzie mocno padać i dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zdzislavo1 we Włyniu tylko prawy brzeg i weź gumowce, spodniobuty albo wodery bo nie dojdziesz do brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja tam cały rok w woderach ale dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Jechałem tam dziś to i dlatego mówię, ja sporo łowię ale na rozlewiskach w dół rzeki czyli jadąc od Sieradza lewa strona mostu gdy tylko zakaz się skończy. A może spotkamy się w niedzielę nim pojedziesz na Włyń? stań na przeciw jednostki. Edytowane 27 Marca 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Panowie, a co powiecie o starorzeczach - Pstrokonie, Strońsko. Nigdy tam nie byłem, a kusi mnie żeby zajechać. Pstrokonie z tego co wiem mają stałe połączenie z Wartą, tak? Może wiecie, czy coś tam się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Niestety nic nowego czyli lipa, pewnie coś by tam pływało jakby nie zeżarli wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Czyli smutny standard. Szczerze mówiąc to tegoroczny początek sezonu jest dla mnie całkowitą klapą. Już trochę wyjazdów zaliczyłem i powodów do optymizmu zero. Ale i tak gdzieś się ruszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Radek dogadaj się z Sebą i dawajcie na Sieradz w niedzielę razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 RlodzDawaj na pw i lecimy razem.Carlivan za nic nie kojarzę parkingu vis a vis jednostki więc chyba BP zostaje...jutro się zdzwonimy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi