BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 zaraz za jednostką wojskową ale po przeciwnej stronie jezdni jest taki niewielki parking, tam się spotkamy, resztę tel. dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam.Panowie był ktoś ostatnio na Z.S za okoniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Panowie, szybki wyjazd, szybka propozycja o 4:50-5:00 ruszam z Łodzi na Wkre do Borkowa, miejsca w aucie wolne, zapraszam, na miejscu mozliwość wykupienia dniówek.więcej info na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam Kolegów, czy ktoś ma ochote wybrać sie jutro na wartę, widawkę bądź grabię? W razie zainteresowania pisać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie, szybki wyjazd, szybka propozycja o 4:50-5:00 ruszam z Łodzi na Wkre do Borkowa, miejsca w aucie wolne, zapraszam, na miejscu mozliwość wykupienia dniówek.więcej info na Priv3 dni wcześniej dajesz znać i bym jechał...jutro już się umówiłem Przyszły weekend również planuję pod ryby sobota lub niedziela Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez sebek7575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Panowie, szybki wyjazd, szybka propozycja o 4:50-5:00 ruszam z Łodzi na Wkre do Borkowa, miejsca w aucie wolne, zapraszam, na miejscu mozliwość wykupienia dniówek.więcej info na PrivPozdrów chłopaków, Hubercik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Łódzka ekipa niech się pochwali co nałapała w Biskupicach ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) ruszam z Łodzi na Wkre do Borkowai jak wyniki na Wkrze? Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez sebek7575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 i jak wyniki na Wkrze?Wyniki takie jak ostatnio wszędzie...chłopaki na muchę troszkę kleników połapali.Akurat w moim przypadku nie o samo łowienie chodziło, bardziej zależało mi na spotkaniu z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Seba My z Łukaszem spacerowaliśmy w sobotę brzegiem Warty na Chałupkach, tam gdzie byliśmy pierwszy raz razem i lipa, zero bicia ale poziom wody podniósł się o jakieś 20-30 cm więc jest nadzieja że ryba zacznie płynąć w górę rzeki wreszcie. Hubert musimy się kiedyś spotkać i pogadać o wędeczce jaką planuję zmontować. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Seba My z Łukaszem spacerowaliśmy w sobotę brzegiem Warty na Chałupkach, tam gdzie byliśmy pierwszy raz razem i lipa, zero bicia ale poziom wody podniósł się o jakieś 20-30 cm więc jest nadzieja że ryba zacznie płynąć w górę rzeki wreszcie. Hubert musimy się kiedyś spotkać i pogadać o wędeczce jaką planuję zmontować. nie ma sprawykolejny weekend chcę zaliczyć nad Wartą także przy sprzyjających wiatrach będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Hubert to zgarnij Sebę, może Łukasz się dołączy i spotkajmy się w sobotę gdzieś. Woda w Warcie poszła do góry o jakieś 20-30 cm, więc może ryba wreszcie ruszy w górę rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Hubert to zgarnij Sebę, może Łukasz się dołączy i spotkajmy się w sobotę gdzieś. Woda w Warcie poszła do góry o jakieś 20-30 cm, więc może ryba wreszcie ruszy w górę rzeki. ja na sobotę się nie piszę...trochę mnie spinning ostatnio zniesmaczył wynikami-posucha Atakuję pewne starorzecze Neru z tyczą pod lina,karasia,karpia,płoć.Kumpel był w niedziele z feederem na Nerze i pięknych płoci 25-35cm z jaziami połowił...a spin bryndza.Jutro lecę na Bzurę ze spinnem pod jazio-klenia na 4 godzinki....zobaczymy tylko czy wiatr pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a kolega @sebek7575 to przypadkiem tak po 5 rano w sobotę nie by l na stacji Orlen przy Strykowskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a kolega @sebek7575 to przypadkiem tak po 5 rano w sobotę nie by l na stacji Orlen przy Strykowskiej ?nie byłem...jechałem w okolice Łasku przeciwny kierunek. Dziś 4 h w dwóch spinningistów na Bzurze Orłowo,Sobota,Urzecze...dwa stery w wobkach złamane jeden wobek urwany zero kontaktu jak i widoku ryby...normalnie masakra martwa woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To samo w sobotę było hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To samo w sobotę było heheMaciek ta historia ciągnie sie od początku roku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Szydełko Łukasz nam pozostało. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 wczorajszego popołudnia nawiedziłem Bzurkę, pogoda fajna i nawet rybkę udało się złowićklenie już zbierają, szczupaczki też aktywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Pisze się ktoś w sobotę na poranny wypad ze spinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jutrzejszy ranek w polowaniu za szczupłym planuję nad zbiornikiem Próba (20h woda raczej na tą pojadę) lub Smardzew (40 h woda ale młoda jeszcze i wielkich sztuk w niej nie ma) - do dogadania, jeśli ktoś chętny to zapraszam, spotkanie od 3.15 do 3.20 rano na CPN Orlen na wylocie z Sieradza na Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja niestety nie dam rady jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielluk Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Cześć Wam Mam na imię Łukasz. Chętnie wybiorę się na wspólne połowy. W Łodzi mieszkam od niedawna; pozwolenie na Sieradz i Piotrków mam od bieżącego roku, więc nie jestem bardzo obyty z łowiskami. Trochę już w tym roku zwiedziłem, trochę połowiłem, ale nie była to żadna rewelacja hi hi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ktoś jutro gdzieś z rańca? Dysponuje samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Ja mogę się gdzieś ustawić kwestia tylko gdzie i o której. Jak się nikt nie odezwie pojadę pewnie na Próbę. Edytowane 10 Lipca 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi