Skocz do zawartości

Wspólnie łowienie- łódzkie

BreederGoulda

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Panowie, szybki wyjazd, szybka propozycja o 4:50-5:00 ruszam z Łodzi na Wkre do Borkowa, miejsca w aucie wolne, zapraszam, na miejscu mozliwość wykupienia dniówek.

więcej info na Priv

3 dni wcześniej dajesz znać i bym jechał...jutro już się umówiłem

Przyszły weekend również planuję pod ryby sobota lub niedziela

Edytowane przez sebek7575

Seba My z Łukaszem spacerowaliśmy w sobotę brzegiem Warty na Chałupkach, tam gdzie byliśmy pierwszy raz razem i lipa, zero bicia ale poziom wody podniósł się o jakieś 20-30 cm więc jest nadzieja że ryba zacznie płynąć w górę rzeki wreszcie.

Hubert musimy się kiedyś spotkać i pogadać o wędeczce jaką planuję zmontować. ;)

Edytowane przez CarIvan

Seba My z Łukaszem spacerowaliśmy w sobotę brzegiem Warty na Chałupkach, tam gdzie byliśmy pierwszy raz razem i lipa, zero bicia ale poziom wody podniósł się o jakieś 20-30 cm więc jest nadzieja że ryba zacznie płynąć w górę rzeki wreszcie.

Hubert musimy się kiedyś spotkać i pogadać o wędeczce jaką planuję zmontować. ;)

nie ma sprawy

kolejny weekend chcę zaliczyć nad Wartą także przy sprzyjających wiatrach będzie okazja

Hubert to zgarnij Sebę, może Łukasz się dołączy i spotkajmy się w sobotę gdzieś. Woda w Warcie poszła do góry o jakieś 20-30 cm, więc może ryba wreszcie ruszy w górę rzeki. ;)

ja na sobotę się nie piszę...trochę mnie spinning ostatnio zniesmaczył wynikami-posucha :wacko:

Atakuję pewne starorzecze Neru z tyczą pod lina,karasia,karpia,płoć.

Kumpel był w niedziele z feederem na Nerze i pięknych płoci 25-35cm z jaziami połowił...a spin bryndza.

Jutro lecę na Bzurę ze spinnem pod jazio-klenia na 4 godzinki....zobaczymy tylko czy wiatr pozwoli

a kolega @sebek7575 to przypadkiem tak po 5 rano w sobotę nie by l na stacji Orlen przy Strykowskiej ?

nie byłem...jechałem w okolice Łasku przeciwny kierunek.

Dziś 4 h w dwóch spinningistów na Bzurze Orłowo,Sobota,Urzecze...dwa stery w wobkach złamane jeden wobek urwany zero kontaktu jak i widoku ryby...normalnie masakra :( martwa woda

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Jutrzejszy ranek w polowaniu za szczupłym planuję nad zbiornikiem Próba (20h woda raczej na tą pojadę) lub Smardzew (40 h woda ale młoda jeszcze i wielkich sztuk w niej nie ma) - do dogadania, jeśli ktoś chętny to zapraszam, spotkanie od 3.15 do 3.20 rano na CPN Orlen na wylocie z Sieradza na Wrocław.

Cześć Wam :)

Mam na imię Łukasz. Chętnie wybiorę się na wspólne połowy. W Łodzi mieszkam od niedawna; pozwolenie na Sieradz i Piotrków mam od bieżącego roku, więc nie jestem bardzo obyty z łowiskami. Trochę już w tym roku zwiedziłem, trochę połowiłem, ale nie była to żadna rewelacja hi hi. 

• Like 2