Skocz do zawartości

Wspólnie łowienie- łódzkie

BreederGoulda

Rekomendowane odpowiedzi

To jak koledzy ustawiamy się teraz na niedzielę 15 marca powiedzmy na godz. 8 lub 9 rano? Planowane miejsce Biskupice (spotkanie na przeciwko jednostki wojskowej w Sieradzu, wylot na Turek) lub Włyń (spotkanie na zatoce kajakowej nad rzeką), ew. możemy jeszcze od mostu w Sieradzu w górę rzeki na fajne przykosy pojechać (spotkanie na BP pod Sieradzem), mogę też zabrać w dzikie miejsca z trudniejszym dostępem do rzeki na Dzigorzewie od promu w dół rzeki (spotkanie też na wylocie na Tuirek). ;)

Jeśli ktoś chętny to spotkanie o godz 9.10 na stacji BP w Woźnikach pod Sieradzem. Od Łodzi jadąc zjazd z A1 na Sieradz-Wschód, kierunek na Turek oznaczony. Po zjechaniu z A1 dojechać należy do ronda, na nim trzeci zjazd, dojechać trzeba do sygnalizacji świetlnej, 200 metrów za nią w stronę Sieradza jest BP.  Od BP do miejsca łowienia ok 1 km.

mahi66 ze Zduńskiej masz krótszą drogę. Jeśli jesteś zdecydowany to podjedziemy z kolegą na BP bo zabieram kolegę z Sieradza bo zaczyna zabawę z spiningiem więc i niech zna wody i miejscówki. Kto ma ochotę na priv ew. kontakt tel. ;)

Jeśli ktoś chętny to spotkanie o godz 9.10 na stacji BP w Woźnikach pod Sieradzem. Od Łodzi jadąc zjazd z A1 na Sieradz-Wschód, kierunek na Turek oznaczony. Po zjechaniu z A1 dojechać należy do ronda, na nim trzeci zjazd, dojechać trzeba do sygnalizacji świetlnej, 200 metrów za nią w stronę Sieradza jest BP.  Od BP do miejsca łowienia ok 1 km.

mahi66 ze Zduńskiej masz krótszą drogę. Jeśli jesteś zdecydowany to podjedziemy z kolegą na BP bo zabieram kolegę z Sieradza bo zaczyna zabawę z spiningiem więc i niech zna wody i miejscówki. Kto ma ochotę na priv ew. kontakt tel. ;)

Ja będę na 100%, nr telefonu masz na privie

Dla jadących od Łodzi - nr drogi to S8, reszta bez zmian.

Poza tym że szczupły (mały nie był bo na kupionym od kolegi z forum kijku - o świetnej jak dla mnie pracy, zakup trafiony w 100% - poczułem go wspaniale ) ugryzł mi cały przypon 25 cm z obrotóweczką jaką dostałem od Ciebie sebek7575 (tą z pomarańczowym korpusikiem i chwostem) to nic innego nie atakowało naszych wabików. Miło jednak było poznać w realu kolegów. Można będzie teraz w fajnym składzie ludzi, jacy mają podobne podejście do wędkarstwa wyznając zasady C&R, wspólnie pochodzić z spinem a w przypadku jak któryś coś złowi będzie miał kto zrobić zdjęcia by złowiona ryba jak najszybciej trafiła spowrotem do wody.  ;) 

• 2 tygodnie później...

A od kiedy to widawka płynie przez Strumiany ?

A nie płynie? Może źle się wyraziłem dzieli Burzenin i Strumiany. ;)

Edit kurcze masz rację to Warta nie Widawka, nie wiem co mi się ubzdurało.

Seba może teraz Dzigorzew od promu w dół rzeki albo ew. na Włyń ale prawa strona rzeki wtedy i w górę, można też skoczyć na Baszków.

Edytowane przez CarIvan

Myślę że na parkingu na przeciwko jednostki wojskowej - jakby na jej końcu, był tam dawny urząd pracy kiedyś w tym budynku, myślę że 8 rano to dobra godzina. Chyba że będzie lało to nie wiem czy jest sens ale to ocenisz przed wyjazdem.

A nie płynie? Może źle się wyraziłem dzieli Burzenin i Strumiany. ;)

Seba może teraz Dzigorzew od promu w dół rzeki albo ew. na Włyń ale prawa strona rzeki wtedy i w górę, można też skoczyć na Baszków.

Burzenin i Strumiany to Warta ale żeby nie odbiegać od tematu to ja w niedzielę ruszam na Wartę we Włyniu jak nie będzie mocno padać i dam znać co i jak :)

Jechałem tam dziś to i dlatego mówię, ja sporo łowię ale na rozlewiskach w dół rzeki czyli jadąc od Sieradza lewa strona mostu gdy tylko zakaz się skończy.  ;) A może spotkamy się w niedzielę nim pojedziesz na Włyń? stań na przeciw jednostki.

Edytowane przez CarIvan