Hvast Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Dałbyś znać wcześniej to bym się ustawił, nie brałem Cię pod uwagę bo myślałem że już na urlopie. :-/O ja goopi Edytowane 11 Lipca 2015 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Panowie czy ostatnie opady poprawiły coś na rzekach naszego regionu, Warta, Bzura....bo ner tak dla przykładu to całkiem fajnie wygląda w okolicach Kanzas poziom jak z wiosny a na Bzurę mnie ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Z tego co wiem Hubert to przed zbiornikiem jest lipa na Warcie, woda niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 ja w sobotę atakuję Ner na 5-6h i w drodze powrotnej warta na 1h max...obskoczyć sprawdzone dołki zamyłki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 w sobote nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 w sobote nie moge W niedzielę na krótko też dam radę wyskoczyć 5-6h w zasięgu łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 W niedzielę na krótko też dam radę wyskoczyć 5-6h w zasięgu łódzkiegodaj nr tel na priv, może cos ogarniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi