kilerowaty Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam mam pytanie nie mogę jeszcze nic kupić na giełdzie każdy temat który otwieram mogę obejrzeć ale nie mogę dać odpowiedzi (jest zamknięty) nie wiem co z tym zrobić.Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qowax001 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Przeczytać regulamin giełdy, więcej robić nie trzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Przeczytac regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie mogąc jeszcze zadać pytania w temacie na Giełdzie, możesz wysłac pytanie na priv do sprzedającego lub kupującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kilerowaty Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kilerowaty
Witam mam pytanie nie mogę jeszcze nic kupić na giełdzie każdy temat który otwieram mogę obejrzeć ale nie mogę dać odpowiedzi (jest zamknięty) nie wiem co z tym zrobić.Pozdrawiam .
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi