peresada Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 witam!generalnie jestem zdecydowany na kij wykonany w polskiej pracowni na blanku batsona. jednakże chciałbym taką wędkę z rezonansem. na blank na który się zdecydowałem ( IMB 845 )nie bardzo da radę założyć rękojeść rezonansową ( FC ) i tak sobie myślę że być może poszukam czegoś seryjnego? ma tu na myśli kije japońskie głównie.polecicie mi coś?pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Krzysztof, jakoś tak, od razu pomyślałem o nieseryjnymMój kijek, na blanku Legend Ishore (stajnia XRods), opisany jako 35g i 20 lb, jest jakby stworzony do cięższych zadań Jeszcze finezja a już moc. Aktualnie sparowany z Metanium MG. Zestaw świetnie się komponuje, chociaż jeśli miałbyś Steeza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=9019& ;start=0& widziałem to cudo na żywo i machałem nad wodą...dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=9019& ;amp ;start=0& widziałem to cudo na żywo i machałem nad wodą...dla mnie bomba A tooooo. rzeczywiście cudo Dla mnie również zaje....y I gotowiec.A w dodatku właściciel twierdzi, że nie aż tak kosztowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 krzychu, wiem ze miales tournamenta i byl nie calkiem tak jak chciales, bez customa sie pewnikiem nie obejdzie, ale podpowiem tobie, ze DEPS robi bardzo przywoite wedki do tego typu prezentacji, sa dostepne od reki i ... z rezonansem, reszte wyszukasz na ich stronie http://www.depsweb.co.jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 witam!@Pitt - tego tournamenta ciągle mam i lubię - jak powalczyć naprawdę dużą gumą to kij jest świetny. raczej się go nie pozbędę. szukam czegoś bardziej finezyjnego do kopyta 6. popatrzę na te DEPSY, może coś wypatrzę.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 wygląda że ciężko znaleźć blank który ma 7stóp 25lb 2oz i blank wystarczająco cienki do zamontowania rezonansu z FC...tak zastanawiam się nad kijem Megabass F5-70 DG Advantage Type-Rpodstawowe parametry ma odpowiednie. może ktoś używał i może się podzielić spostrzeżeniami? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Te DEPSy ktore proponowal Ci Pitt sa niedoszacowane, tak samo jak St.Croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi