pawello Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dzięki Panowie za wypowiedzenie się w temacie, o to chodziło żeby podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat tej plecionki a nie wylać z siebie żółć że Dragon jest bee. Ja też nie należę do fanów tej firmy ale generalizowanie i stereotypowe podejście że wszystko ze znakiem smoka jest do d..., do niczego nie prowadzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 To , że kolega ma JB po dwóch sezonach pełną szpulę mnie nie dziwi .Też tak mam .Przynęt rwałem bardzo dużo .Doszedłem do wniosku , że ona pęka idealnie na węźle .Dla mnie JB jest świetna , używam w kilku średnicach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 To , że kolega ma JB po dwóch sezonach pełną szpulę mnie nie dziwi .Też tak mam .Przynęt rwałem bardzo dużo .Doszedłem do wniosku , że ona pęka idealnie na węźle .Dla mnie JB jest świetna , używam w kilku średnicach .Popieram w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Thomson1986, posłuchaj jak dorośli rozmawiają, to może czegoś się dowiesz. Wstyd mi, jako mieszkańcowi Warmii, za Twoje zachowanie na tym szacownym forum. Gdzie ty te wszystkie Stelle, TP i las wędek magazynujesz? Wracając do plecionek. W ciągu ostatnich 3 lat przerobiłem w lekkich warunkach jeziorowych Momoi Takumi, HM8X, topowe Duele i Varivasy i tytułowy JB. Wnioski: smocze plećki jak i Momoi są naprawdę dobre, miętszej niż HM8X w rękach nie miałem, JB na początku posiadała coś jakby otulinę, co czyniło ją lekko sztywną. Jednak aktualnie użytkuję tylko dwie plećki. Varivasa maxa do rzutu i Duela też ośmiosplotowego do trollingu z ręki. Varivas bardziej mi leży, ale Duel zmienia barwy co 10 metrów, a to mi bardzo ułatwia łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARBUS098 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dobra lecz za droga lepiej kupić POWER PRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dobra lecz za droga lepiej kupić POWER PROAvatar kłamie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dobra lecz za droga lepiej kupić POWER PROKupic moze i lepiej, co do uzywania, przynajmniej tych "cienszych"-zdecydowanie JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 To , że kolega ma JB po dwóch sezonach pełną szpulę mnie nie dziwi .Też tak mam .Przynęt rwałem bardzo dużo .Doszedłem do wniosku , że ona pęka idealnie na węźle .Dla mnie JB jest świetna , używam w kilku średnicach .Ja mam zawsze nawinieta pelna szpule nawet po paru sezonach,bo jak tylko urwe pare metrow jakiejs plecki to zaraz podwijam cos starego na podklad. U mnie musi byc caly czas szpula wypelniona na ful,bo inaczej zle mi sie lowi. Kiedys jak zobaczylem,ze kolega ma tylko szpule wypelniona w 3/4 to nie wytrzymalem i w wolnej chwili dolozylem podklad ze starej zylki, nastepnego dnia lowilo mi sie juz fajniej jak patrzylem na jego pieknie wypelniona szpule 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie mialem jiggin , ale mialem , guide select i maxima obie sa to naprawde dobre i mysle ze momoi rowniez , wszyscy chwala pp , bo sa jej po prostu wierni , ale nikt nie mowi ze rzucaja 20 metrow blizej i maja bajlando na przelotkach. Wyszly niesamowiscie sliskie i mocne 8 splotowe linki wiec po co sie meczyc. maxima w polskiej odrze na ciezkiej orce wytrzymywala mi nie rzadko 2 sezony katowana czasami 7 dni w tygodniu bo nie jestem wedkarzem niedzielnym a maniakiem i cenie kazda godzine spedzona nad woda , strzepi sie jak kazda inna dlatego nieodzowny jest przypon z fluo, brody i cala reszta to juz kwestia sprzetu nei samej linki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Może ktoś używa czy używał plecionki Salt Water Game Jiggin'8 Dragona i zechce podzielić się opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodeek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Panowie, a ma ktoś może doświadczenia z widocznością tej plecionki nad woda w porównaniu do żółtej fluo? Zastanawiam sie nad zakupem tego dragona albo varivasa żółtego. Zależy mi głównie na tym żebym dobrze ją widział na tle wody łowiąc spinem na krótka nimfę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jb jest tylko czerwona i to jest w moim przypadku jej wada .Wdni pochmurne i wiczorem słabo ją widać .Żółta byłaby zdecydowanie fajnejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodeek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tak tez mi się wydawało. Zostanę wiec przy żółtym fluo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi