bazyloss Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jako, że sprzedaje jeden ze swoich lustrzanych zestawów, który miał robić "szybkie" zdjęcia na wakacjach i rybach (ale ani mi , ani żonie nie chce się tego targać w takich sytuacjach), to potrzebuję pilnie jakieś namiary na naprawdę fajny kompakt. Jakoś nie śledziłem tego segmentu przez ostatnie 3 lata i zupełnie się nie orientuję w nim. Nie musi być najmniejszy i mieścić się w kieszeni, ale w większej damskiej torebce już tak Wygląd old school'owy pożądany Nie wiem nawet ile coś takiego teraz kosztuję, więc budżet chyba postawiony tak, aby można było coś zaproponować, oczywiście chodzi mi o jakieś kilka namiarów, co bym mógł sam poszukać info na szybko, bo zakup jest bardzo pilny. Spokojnie na co dzień używam 5D mark III i zdaję sobie sprawę z ograniczeń takiego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Lumia 1020 - telefon - ale niejeden kompakt może może zazdrościć zdjęć i video. A do takiej kasy to już fajny sprzęt będzie. Osobiście bym poszedł w jakiś model Sony Cyber-shot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 http://www.leicastore.pl/leica-c-darkred-13237.html Może być?Powinno zadowolić cię Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 no to chyba niezły kierunek, wcześniej przeszukałem na szybko i np. Leica D-LUX 6, to był jeden z tych, które mnie zainteresowały inne to : Fuji X30 i Canon G1 X Mark II, ale o ile kiedyś śledziłem trochę fuji i chyba robili niezłe kompakty, to wcześniejsze Canony miały średnie recenzje, rzucił mi się w oczy jeszcze Olympus STYLUS 1, ja jeszcze bym przełknął gabaryt, ale nie wiem czy żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Leica chyba ci starczy co ci dałem, nie będę namawiałWiesz co to Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi