leslaw Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Czy Ktos z Kolegow moze podpowiedziec kto jest producentem tego kopyta ?.Roznica jest z tymi waleczkami w przewezeniach.Dzieki, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Miss Shad, Delalande. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Delalande Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychoo Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Tak, to Miss Shad.Mam kilka sztuk w różnych wariacjach kolorystycznych. Rozmiar 10 cm. Standardowo mam je na główkach 10-20. Praca zadowalająca, skutecznie kusząca sandacze i szczupaki. Ostatnio założyłem z racji płytkiego zbiornika na główkę 7 gram na długim haku. Migotanie praktycznie przy każdym ruchu i praca ogonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Tak jak przedmówcy mogę potwierdzić to miss shad. Ten model sprawdził się mi na szczupakach. Tak ok. 4 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 hehe też se napiszę a co mi tam ..Model to miss shad, a produkowane przez Delalande Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonet Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 jakby ktoś coś miał na sprzedarz to ja kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ... ciekawe zbrojenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 czyżby sandaczowa dozbrojka ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak ze skutecznością tej przynęty na sandaczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tak jak innych kopyt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Ja kopytka takie a z 10 latek temu perłowe zakupiłem o skuteczności ich powiem - były skuteczne lecz wszystkie zakupione gałęzie i korniaki zabrały.Oj dawno takich nie widziałem w handlu (u mnie w okolicy) ale szczupaki brały oj brały.... Ostatnimi czasy łowię na cudaki albo rodem z za oceanu albo Japan.Łamię schematy i całkiem mi to nieskromnie mówiąc dobrze szło.Sezon za sezonem testuję coś innego nowego. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Fred Arbogast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi