matpgt Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ktoś używa plecionki jak w temacie? Daje rade przy okoniowaniu? deklarowana wytrzymałość to 4 kilo więc powinna być naprawdę cienka.. a cena bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Nie uzywalem tej z tytulu ale uzywam plecionki jaxon xtn na sandacza i jest super. Nie mam zamiaru jej zmieniac kolejna to tez bedzie jaxon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 też słyszałem że jaxon combat xtn daje rade (na forsie były porównania ze strenem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exkudlaty Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Miałem sumato, tylko grubszą - 0,12. To mój pierwszy kontakt z plecionkami, ale nie byłem zachwycony. Rozwarstwiała się, bywało że się plątała, dość szybko traci fabryczną barwę i z ciemnozielonego robi się praktycznie biała. Jeśli chodzi o wytrzymałość to nie narzekałem, bo ani razu nie strzeliła w nieodpowiednim momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 mam dwie plecionki jaxon sumato 0,12 i 0,06 i jestem zadowolony,jedna i druga ma dobrą wytrzymałość,nie strzępi się,jest miękka i cicha na przelotkach,do okoniowania używam tej 0,06 i lepszej plecionki w tak atrakcyjnej cenie jeszcze nie miałem,łowie główkami przeważnie 3g i 3,5cm paproszek i taki zestawik jestem wstanie posłać na dośc dobrą odległość,wytrzymałość ma dobrą i dobrze kamufluje się w wodzie,co do zmiany koloru na jaśniejszy to jest to najmniejszy problem w każdej plecionce,linka musi mieć dobre parametry wytrzymałościowe a nie kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 mam dwie plecionki jaxon sumato 0,12 i 0,06 i jestem zadowolony,jedna i druga ma dobrą wytrzymałość,nie strzępi się,jest miękka i cicha na przelotkach,do okoniowania używam tej 0,06 i lepszej plecionki w tak atrakcyjnej cenie jeszcze nie miałem,łowie główkami przeważnie 3g i 3,5cm paproszek i taki zestawik jestem wstanie posłać na dośc dobrą odległość,wytrzymałość ma dobrą i dobrze kamufluje się w wodzie,co do zmiany koloru na jaśniejszy to jest to najmniejszy problem w każdej plecionce,linka musi mieć dobre parametry wytrzymałościowe a nie kolorowejak długo używasz tej 0.06? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 półtora roku i nic się z nią nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 http://jerkbait.pl/topic/36531-najcie%C5%84sza-plecionka-pod-okonie/?hl=%2Bnajcie%C5%84sza+%2Bplecionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi