Skocz do zawartości

Kołowrotek spinningowy do 400zł

lacroix812

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Panowie proszę was ! Macie coś takiego jak komuniaktor i tam sobie piszcie na takie tematy. Mogę wam zagwarantować, że teksty typu: ,,Fejm bedzie sie zgadać" są załosne. 

Nie po to założyłem taki temat, abyście prowadzili tego typu konwersacje.

Pozdrawiam :)

Wiesz, żałosne może być zakładanie takiego tematu, gdyż na poprzedniej stronie forumowicze stwierdzili, że co tydzień powstaje taki temat. Zakrawa to o szczyt lenistwa, gdyż wyszukiwarka na forum działa doskonale i bez problemu można znaleźć sporo tematów podobnych do tego. Sam z powodzeniem z niej korzystam i polecam. Z resztą nie ukrywajmy, za 400 zł szału nie będzie... Byle co byś wybrał i tak będzie pozostawiało wiele do życzenia  ;)

Wiesz, żałosne może być zakładanie takiego tematu, gdyż na poprzedniej stronie forumowicze stwierdzili, że co tydzień powstaje taki temat. Zakrawa to o szczyt lenistwa, gdyż wyszukiwarka na forum działa doskonale i bez problemu można znaleźć sporo tematów podobnych do tego. Sam z powodzeniem z niej korzystam i polecam. Z resztą nie ukrywajmy, za 400 zł szału nie będzie... Byle co byś wybrał i tak będzie pozostawiało wiele do życzenia  ;)

jak rok temu wlazlem na jerkbaita to używając wyszukiwarki wyskakiwalo mi kilka tematów bardzo dokładnie opisanych na kilku czy kilkunastu stronach, dzisiaj wyskakuje kilka stron ale każdy podobny temat ma 5 postów i to mało konkretnych. Właśnie to jest wynik rozplenienia trolingu :D

Mnie trochę dziwi przeznaczenie - sandacz/sum.. takie wielkie sandacze kolega łowi, czy małe sumy? ;)

Mało sumów w życiu złowiłem, ale przy wyborze kołowrotka do ich połowu szukałbym czegoś z grubą osią na której mocowana jest szpula, chyba Penny tak mają. Cieńsze ośki potrafią się przegiąć podczas holu. ;)