Kamil_Be Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Drodzy Panowie proszę was ! Macie coś takiego jak komuniaktor i tam sobie piszcie na takie tematy. Mogę wam zagwarantować, że teksty typu: ,,Fejm bedzie sie zgadać" są załosne. Nie po to założyłem taki temat, abyście prowadzili tego typu konwersacje. Pozdrawiam Wiesz, żałosne może być zakładanie takiego tematu, gdyż na poprzedniej stronie forumowicze stwierdzili, że co tydzień powstaje taki temat. Zakrawa to o szczyt lenistwa, gdyż wyszukiwarka na forum działa doskonale i bez problemu można znaleźć sporo tematów podobnych do tego. Sam z powodzeniem z niej korzystam i polecam. Z resztą nie ukrywajmy, za 400 zł szału nie będzie... Byle co byś wybrał i tak będzie pozostawiało wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wiesz, żałosne może być zakładanie takiego tematu, gdyż na poprzedniej stronie forumowicze stwierdzili, że co tydzień powstaje taki temat. Zakrawa to o szczyt lenistwa, gdyż wyszukiwarka na forum działa doskonale i bez problemu można znaleźć sporo tematów podobnych do tego. Sam z powodzeniem z niej korzystam i polecam. Z resztą nie ukrywajmy, za 400 zł szału nie będzie... Byle co byś wybrał i tak będzie pozostawiało wiele do życzenia jak rok temu wlazlem na jerkbaita to używając wyszukiwarki wyskakiwalo mi kilka tematów bardzo dokładnie opisanych na kilku czy kilkunastu stronach, dzisiaj wyskakuje kilka stron ale każdy podobny temat ma 5 postów i to mało konkretnych. Właśnie to jest wynik rozplenienia trolingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ja bym zrozumiał coś takiego, gdyby nie było wyszukiwarki... Ale po coś ona kuźwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mnie trochę dziwi przeznaczenie - sandacz/sum.. takie wielkie sandacze kolega łowi, czy małe sumy? Mało sumów w życiu złowiłem, ale przy wyborze kołowrotka do ich połowu szukałbym czegoś z grubą osią na której mocowana jest szpula, chyba Penny tak mają. Cieńsze ośki potrafią się przegiąć podczas holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazurak Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 W Amazonie można kupić Tica Taurus z rabatem 50%, razem z kosztami wysyłki nieco ponad 400 zł. Myślę, że do ciężkiego łowienia to dobry wybór, właśnie sobie takiego zamówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi