mifek Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Nie dawno stałem się posiadaczem premier'ka PC70MF i muszę przyznać, że jestem z niego baaaardzo, ale to bardzo zadowolony. Po pewnym czasie zauważyłem jednak niewielki brak czegoś nieco mocniejszego, dalekośiężnego. Po wielu konsulatcjach wybó padł na serie AVID a dokładniej - i tu się pojawia problem AC70MHF / AC70MHM. oba kijaszki do siebie bardzo zbliżone. Oba 10-20 lb, Oba do 1 oz. Oba jednoczęściowe. I tu moje pytanie: ze względu na parametry użytkowe, któy do czego bardziej się nadaje. Szukam czegoś co by było dla mnie bardziej odpowiednie. Jednak żeby niczego nie sugerować poczekam na Wasze opinie i wskazówki. Który do czego i na jakie warunki. Z góry zaznaczam, że w gre wchodzi jeden kijek W sumie różnią się tylko i wyłącznie acja. jeden fast drugi moderate. Jeden niby crankbait drugi tylko niby zwykły casting Oczywiści eto ten crankbait jest moderate. Pozdrawiam i liczę na cenne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Sobie chyba Mifek nie połowisz PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Remek na szczęście nasz wspólny znajomy zlitował się nade mna na prv Chyba jednak połowie, ale najpierw czekam na coś małęgo i fajnego... od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Znajomy powiadasz? Hmmmm, na priva, powiadasz .... a MY, młode wilki głodne każdej wiedzy? LITOŚCI!!! Małego? He, he, he ... zamówione. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 docelowo to male cos bedzie na roczek moze dwa pod ktoregos z tych avidow. najprawdopodobniej pod tego szybszego. a kiedys jak mnie juz bedzie stać to sobie moze metanium kupie no chyba ze pojawi sie coś ciekawszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi