skiner Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Dziś 29.11.2014 na stacji paliw Auchan cena ON 4,62zł za litr.Osobiście nie tankuje na tej stacji więc nie wiem jaka jakość ale cena cieszy. A jak u Was :-) może jeszcze taniej? Edytowane 29 Listopada 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dziś tankowałem ten lepszy ON cena 5,14 - Olsztyn Statoil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 U mnie cena oscyluje w granicach 5zł. Na zimę ceny paliwa zawsze spadały(bynajmniej u mnie). Przyjdzie lato a wraz z nim sezon urlopowy to znowu ceny będą powyżej 5,50zł/l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja tankuję na stacji Auchan paliwo oki nie narzekam, a i cena dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 U mnie bynajmniej spadały, gdy sobie szejkowie coś postanowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tu gdzie mieszkam po 1.33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja na Auchan leję benzynę i śmiga jak trzeba. Znajomy miał kiedyś problem po ON ale to jedyny przypadek, o którym słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jak decydenci przestaną się drapać to normalność minie i sobie odbiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Gaz stoi a jeszcze podrożeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tu gdzie mieszkam po 1.33 euro oczywiście, w dojczu szukam zawsze stacji Jet miesiąc temu 1.27 płaciłem, we Francji intermarche 1.21 , total access 1.25 , italia tylko shell 1.49 a na luxie na totalu lub bp 1.10-1.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wczoraj Caerfour ON po 4,78 zł/l. Czy wracamy do normalności? Nie sądzę. Ceny ropy spadły o 30% a paliwko na naszych stacjach dopiero o 10% więc trzymają marże jak mogą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 U nas na śląsku na BP 4,76 w Gliwicach widziałem . A i faktycznie marży nie popuszczają bo o te 30% jeszcze ceny nie spadły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Przed wyjazdem na Wybrzeże, tankowałem u siebie ON Verva w cenie 5,06złNiestety nad Bałtykiem nie było już tak słodko. Całe szczęście, że miałem full.Wróciłem bez potrzeby tankowania za cenę sporo wyższą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Przed wyjazdem na Wybrzeże, tankowałem u siebie ON Verva w cenie 5,06złNiestety nad Bałtykiem nie było już tak słodko. Całe szczęście, że miałem full.Wróciłem bez potrzeby tankowania za cenę sporo wyższą .Jeśli byłeś nad zachodnim wybrzeżem to niestety u nas jest najdroższe paliwo w kraju. Ponoć przez popyt gości zza Odry. Kiedyś przeżyłem nawet szok jak będąc we Wrocławiu okazało się że paliwo na BP w centum miasta było w cenie stacji marketowych w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Najniższa cena ropy w zachodniopomorskim jest zazwyczaj w Gryfinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dziś rano 6.05zł/litr. I też się cieszę ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wczoraj na Orlenie w Kotlinie Kłodzkiej 4.86 zł ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Troszkę spadło, dzisiaj lałem PB95 za 4,99 więc nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A w Suwałkach nic nie słyszeli o obniżkach 5.02 cały tydzień a i tak tankuję za 200 jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Orlen w Piasecznie 4,99 Verva ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie sądzę. Ceny ropy spadły o 30% a paliwko na naszych stacjach dopiero o 10% więc trzymają marże jak mogą. Cena wydobytej ropy to 1/3 jej ostatecznej ceny na stacji paliw . Jest OK... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja na Auchan leję benzynę i śmiga jak trzeba. Znajomy miał kiedyś problem po ON ale to jedyny przypadek, o którym słyszałem.Matiz wszystko przepali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A moja furmanka jak paliwo było droższe paliła 10L a jak tanieje pali 12L i gdzie te oszczędności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Matiz wszystko przepali Poparte własnym doświadczeniem ?Akurat Matiza nie posiadam ale Vectra, A3 i C180 nie narzekają na to paliwo. Swoją drogą, to jest o niebo lepsze paliwo niż na shellu. Na początku roku w Szczecinie udowodniono kilka przypadków polepszania paliwa poprzez dodatek wody na w/w stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 W Opolskim w lotosie 4,91 za ON a na carrefour 4,79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi