sacha Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jeżeli Was pocieszy to w Norwegi nie zanotowaliśmy jakichkolwiek zauważalnych obniżek cen paliwa. Poszło w dół około 20-30 øre ( korona kosztuje około .47 groszy)Ale na początku czerwca za 10000 NOK płaciłem 5160 PLZ. Jakoś chyba od wiosny coś ze skandynawską gospodarką się dzieję bo pewne produkty finansowe zleciały na łeb i nie bardzo mają chęć wrócić do poziomu sprzed roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Auchan Piaseczno: ON - 4,39 zł/lPB - 4,39 zł/l Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Przecie temat brzmi czy wracamy do normalnosci?Dlatego porównując ceny z za miedzy widzimy że do normalnosci nam b.dalekoTzn. według Ciebie w Rosji jest normalnie i mamy dążyć w tamtym kieruku. Nie zgodzę się. To że mają tanią benzynę, wódkę , fajki i k..wy to nie powód aby nazywać to co tam jest normalnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Andrzeju, wódka już nie jest taka tania, a szczególnie ta dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Co wy notorycznie o tych Niemcach i Ruskich? Wyemigrujcie do Ruskich jak tam tak tanie paliwko czy też do Niemiec i zarabiajcie w EUR. Tutaj o cenie paliwa w PL rozmawiamy. Masz problem z prostym zrozumieniem tekstu czy jak? Wyraźnie napisałem,że to w ramach ciekawostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Masz problem z prostym zrozumieniem tekstu czy jak? Wyraźnie napisałem,że to w ramach ciekawostki. Nie mam. Wszyscy wiedzą, że na wschodzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 My za to jesteśmy państwem środka. Zarobki wschodnie, ceny zachodnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie cieszmy się za wcześnie bo może być różnie. Rubel na dnie, ropa na dnie. Jak nie odsuną Putina od władzy to w społeczeństwie rosyjskim winnym za ich trudną sytuację materialną będzie zachód w tym i my. Takie manewry, poza tym, że są na pokaz, to jednak prowadzą do zwiększenia gotowości bojowej w godzinę "W" : http://www.defence24.pl/news_rosjanie-cwicza-przerzut-iskanderow-do-kaliningradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ElblągPB - 4,09ON - 4,23http://www.e-leclerc.net.pl/s11-stacja_paliw no to na święta mamy paliwko poniżej 4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Obwód Kaliningradzki swoje robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Panowie nie chce mi się czytać całego wątku , ale nie ma co się podniecać ceną paliwa czy innego dobra tylko siłą nabywczą naszej płacy . Powiedzmy że cena w Polsce za litr paliwa to 1 E z haczykiem. W najdroższej Norwegii oscyluje w granicach niecałe 1,5 E o ile pamięć mnie nie myli . Tylko norek ma średnio chyba 3 x tyle co Polak . Od 18 lat jeżdżę służbowo najczęściej Oplem Combo , i zaczynałem od tankowania baku za 80-90 pln czyli mogłem kupić za swoją pensję niecałe 20 ,, baków paliwa '' , dzisiaj gdyby ten sam przelicznik obowiązywał musiałbym mieć na rękę powyżej 5000 pln , no niestety jeszcze trochę mi do tej kwoty brakuję , pozdrawiam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 na wp jest artykuł "Paliwo po 1,5 zł za litr tuż za polską granicą"mowie Wam na Święta mamy paliwo poniżej 4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Kolejna bariera zlamana 3,98zl za litr E95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie tylko paliwko łamie kolejne bariery. Złotówka także. Wraz z zeszłotygodniową wyprzedażą rubla, spowodowanego podażą ropy, nastąpiła równie gwałtowna wyprzedaż złotówki. Poniżej wykres dzienny. Interesujące jest to, że PLN traci nie tylko wobec dolara i euro, ale nawet do forinta i czeskiej korny. Dzieje się, to wyprzedanej i pełzającej giełdzie. Oznacza to, że jesteśmy traktowani jak śmieć, tak jak rubel. Jednak ważne, że cena paliwa jest niska. No i ważne, że jest ciepła woda, a prąd podrożeje w przyszłym roku tylko 4%. Polecam poczytać sobie brednie pisane przez tzw. analityków, na temat walut i giełdy. Jest fantastycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Pamiętam jak jechałem do pracy na Heathrow w Anglii ,dziwiłem się jak to narzekano na podejście do nas.Zmieniłem zdanie szybko o kolegach z inną karnacją ,prawda była taka że byliśmy na końcu.Bynajmniej nie w pracy, bo trzeba było robić szybciej i lepiej jak ciapole. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez osiemnastak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja tam nie wiem przed chwila tankowałem ON za 4.76 na Statoil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 U mnie na Orlenach obecnie jakieś 4,35-4.40 za literek ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_92 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 U mnie jakieś 4,70-4,80/l na 4 stacjach,a 40km nawet 50 groszy taniej.. jakaś zmowa paliwowa tych 4 stacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Od miesiąca nie lałem bo okazji i możliwości nie było więc poczekam, może będzie poniżej 4 zł. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz196209 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Musiało się tak skończyć jak zaczęli produkować BMki z litrowymi silnikami a jankesi zaczęli jeździć yariskami na prąd , paliwa po prostu jest za dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A, da się tak nie lać przez miesiąc? Kolega, chyba piwa przez tyle czasu nie pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Polecam stronkę.https://www.cenapaliw.pl/index.php?o=&m=95&l=0&k=0 Jeden klik i wiadomo gdzie jechać. Bardzo szybko uaktualniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi