pietrus Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam wszystkich!!! Czy wiecie może gdzie moge dostac chenil, szerokości 10-12mm w różnych kolorach. Potrzebuje ten materiał do zrobienia korpusów na kogutach sandaczowych. Bardzo prosiłbym o jakies linki i o kazda pomoc.W sklepach z odziza uzywana juz patrzyłem na szaliki ale nie maja . Z góry bardzo dziękuje za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witaj, tu masz Chenille Magnum 10mm http://bogdangawlik.pl/index.php?cPath=322_157_158_543naprawde udane, świetnie się układa, robiłem z tego koguty I napisz do tego człowieka, miał kiedys 12-14mm chenille http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4704348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 a może orientuje się ktoś gdzie mogę kupić wiskoze do kogutów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wiskozy kupić już raczej się nie da. Nie jest już produkowana. Można dostać czeską, ale ta raczej nie nadaje się na kogutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Dokładnie, jest to materiał typu droższe niż złoto.Niekiedy starsze babcie mają pochowane na wypadek wojny, ostatnio sprzedałem kilkadziesiąt metrów wiskozy na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Dokładnie, jest to materiał typu droższe niż złoto.Niekiedy starsze babcie mają pochowane na wypadek wojny, ostatnio sprzedałem kilkadziesiąt metrów wiskozy na allegro... może został Tobie coś jeszcze na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Może tak, może nie Jakby był ktoś chętny pokieruje go dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Może tak, może nie Jakby był ktoś chętny pokieruje go dobrze priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi