jerzy Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witajcie Na stonach Shimano znalazlem swietny filmik! H. Murata znany japonski wedkarz i tester Shimano wybral sie do Finlandii na europejskie drapiezniki. Fajnie to wyglada jak japonski wedkarz znany z polowow w egzotycznych i tropikalnych wodach cieszy sie z wydzigowanego okonia. Przy okazji zwroccie uwage z jaka swoboda posluguje sie on zestawem z multiplikatorem. Film pokazuje tez przynety Rapalla http://tv.shimano.co.jp/movie/tv/paradise_11/ pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jest prawie wszystko co nam potrzeba , jesienna nostalgia , bezmiar wód i ryby jak onegdaj , trzy dekady wstecz , na Mazurach . No i dużo żyłki i miękkie kije , także słabo u nas cenione right hand'y . Sandacz zupełnie nie po naszemu , bardziej na miękko , pstrąg też .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Slawku, juz jakis czas temu zauwarzylem sporo wieksza popularnosc moderatow w JP niz w innych wedkarskich kulturach. Nawet bassy lowia przy pomocy miekkich przynet na kije o glebszym ugieciu. Na stronie imakatsu byl kiedys taki film jak Imae wyciaga bassa z krzaczorow a jego kij wygiety w palak. Napewno nie byl to Fast taki jak w polandzie ceniony jest najbardziej... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Co do Imakatsu, na jednym z ostatnich filmików był trailer, że chłopaki z Imakatsu odwiedzili Szwecje Swimbaity poszły w ruch ale nic więcej nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 no fajne klimaty jak by mnieli jakieś salmiacze sliderowe to by wiecej nałąpali zawsze mnie dziwi jedna rzecz po co machać prawą ręka a potem przekładać kij do lewej,a na spina juz normalnie korba tam gdzie trza,dziwne he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 hasior, oni dokładnie zadają te same pytania co Ty mówią, że dziwnie łowisz bo lewą kręcisz a prawą tniesz a oni tną lewą bo ... generalnie w większości przypadków są leworęczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ale jak są leworęczni to powinni chyba i lewą rzucać a oni przekładają kija do prawej,mach i kij w lewą łapkę do prowadzenia hehe .widocznie przyswyczajenie czy cuś 8)albo sa tacy wytrenowani, ze to tylko Prawa max celnie rzuca ,a lewa wytrenowana do idealnego poprowadzenia i cięcia:lol: .mnie dziwi, że w spinie radzą sobie ,a w cascie przekładanki znam spinningistów leworecznych ,ale oni nieprzekładaja kija machają kijem lewą ręka i lewą tną :)np. sam Marek Szymański he ,ale sie wkręciłem w temat ,a niech sobie machają jak chcą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Nie bez znaczenia jest tutaj czynnik potocznie używany w postaci powiedzenia ; jakeś trafił między wrony , musisz krakać jak i ony ..Jak miałem same rh , kompletnie mi to nie wadziło . Teraz mam w większości lh i zdaje się , że bardziej je lubię . Ale oba rozwiązania mają swoje zalety . Jerzy , tak mogłaby wyglądać Polska , taką fizjonomię mógłby mieć nasz fishing . Taki film , to miara naszego oddalenia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi