okonilowca Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Cześć, mam mały problem z multikiem Team Dragon HS200iL który polega na tym, że wodzik się zacina po lewej stronie osi tuż przy obudowie. Jeśli go odkręcę i przesunę trochę w prawo to dochodzi do końca po czym normalnie odbija w lewo, natomiast gdy dochodzi do końca w lewą stronę to już nie odbija w prawo i nawija linkę w jednym miejscu. Macie pomysł jak to rozwiązać? Na początku pomyślałem, że od zimna mu się popieprzyło więc zdjąłem go z kija i wsadziłem pod kurtkę żeby go rozgrzać, no ale to nie to. Nie mam do młynka papierów więc na serwis go nie wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 sprawdz czy gdzies przez przypadek nie nawinela Ci sie jakas nitka, albo cos podobnegomoze by warto bylo porozkrecac i wyczyscic wszystko dokladnie wiecej pomyslow mie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi