tonyopole Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Świetny przewodnik! Trzeba w końcu się spiąć i samemu spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie ma brzydkich woblerów, są tylko dobre i takie jak Stelle. Ładny, błyszczący opalizujący, udający rybę bardziej żywą niż bywa w naturze ma złapać wędkarza. Brutalnie - klienta. A taki prosty woblerek będzie łowił.Bardzo fajny artykuł. pewnie sporo wobków już powstaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Taaa a lata temu gdy neta nie było wszystko metodą prób i błędów robiliśmy....jak coś gdzieś podpatrzyłem to z kumplami się dzieliłem jak wiedzą tajemną.....Kurcze pierwsze we trzech strugaliśmy z dębiny bo taką deskę miał kolega na działce.No dłubać dłubać i jeszcze raz dłubać.A swoje cieszą najbardziej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacyk Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Bardzo przydatny artykuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Bardzo przydatny artykuł.Mam nadzieję, że sporo kolegów tak pomyśli. I samemu coś wystruga. To nie takie trudne Wielką satysfakcją dla mnie jest, że swoim pierwszym postem zechciałeś skomentować mój artykuł. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kiedyś @guciolucky wspomniał że twórcy bardziej się obecnie przykładają do wyglądu woblera niż do innych cech które to mają zdecydowanie większe znaczenie przy połowie ryb jak chociażby praca jej zakres itp. Tak czy inaczej każdy wobler łowi jeden zainteresowanie potencjalnego klienta drugi ryby. Moje pierwsze uklejokopodobne woblery były bardzo podobne do pokazanego w artykule przez Janusza a rzekłbym że nawet brzydsze. Rybom to nie przeszkadzało a i mnie wstyd nie było gdy nazywano je brzydalami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Bomba sprawa. Już od dawna myślałem o własnym woblerku ale teraz z tym poradnikiem czas spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabłko Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Panie Januszu chętnie przeczytam kolejny poradnik Pańskiego autorstwa. Mam nadzieję, że tym razem pokaże on jak od fachowej strony zabrać się za woblery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
catfish86 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Z tym proszkiem do pieczenia ciekawa sprawa...muszę spróbować :-)Dotychczas szpary uzupełniałem szpachlą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Szpachla jest lepsza. Proszek do pieczenia szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolansio Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Jakieś 6-7 lat temu wujek pokazał mi jak on robi swoje wobki, nawet wraz z nim coś wystrugałem. Stosował on ciekawe patenty z oklejaniem boków sreberkiem z paczki fajek Wciąż mam gdzieś jednego z jego produkcji, ale prawie na niego nie łowię bo sie boje go zerwać Teraz jako student powracający po latach przerwy do wędkarstwa chciałem przypomnieć sobie jak robić woblerki i ten artykuł mi w tym pomógł, dzięki wielkie! Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Wolansio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi