VisniowY Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Witam Szanowne Forum. To mój pierwszy temat na forum , więc wielka PIONA jeszcze raz dla wszystkich.Panowie mam delikatny problem ze swoim Penn'em a mianowicie przekręciłem hamulec I moje pytanko do was jest następujące czy ma ktoś do sprzedania/oddania/wymiany część kołowrotka którą wskazuje strzałka na zdjęciu ?? Może zalega mu gdzieś stary Slammer albo Captiva ,która dogorywa zapomniana w piwnicy ??Za wszelką pomoc lub informacje wielkie dzięki.Jeżeli zamieściłem w złym dziale to z góry przepraszam , jeszcze nie obeznany jestem ze stronką. Edytowane 30 Listopada 2014 przez VisniowY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 sprobuj dac ogloszenie w kupie/zamienie (moze byc nieaktywne przy twej olbrzymiej ilosci postow) na 100% kupisz na ebayu. poszukaj w necie powinienes ogarnac na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi