Skocz do zawartości

Nitrobolon, NO-xplode, Freakfix, Crea-bomb ... jest pompa, jest siła

PaNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję że odrobinę zaciekawiłem wszystkich wyciskających na siłowni :bighair:

wpadłem na fajny pomysł pod choinkę... chciałbym zobaczyć miny paru osób odpakowujących prezenty ... ale do realizacji zabrakło mi materiałów własnych ...
forum nie to ale wierzę w was jak zawsze ślepo :D potrzebuję ,,słoików" po nitrach, anabolach, animalach itp w stanie 5+....  najlepiej litrowe / kilogramowe
gdyby ktoś ,,zbierał" z braku motywacji do wyniesienia na śmieci, chętnie odkupię za przysłowiowego browara :)

• Like 1

o tym nie pomyślałem - pojemnik na mąkę :D mam nadzieję że nie po białku ... znając moje szczęście na drugi dzień robił bym sobie z tej mąki koktajl proteinowy, na śpiocha dwa dni z rzędu udało mi się umyć zęby kremem do rąk, więc mąka stać musi w papierku.

@meme, ten BEEF był by idealny, odezwę się na priv :)

@Tibhar - pod choinkę, pomyślałem że fajnie będzie napchać w taki słój cukierków po wieko i opakować papierem świątecznym, reakcja obdarowanego może być całkiem zabawna :)

Edytowane przez Panek
  • Like 1

W temacie były wymienione odżywki także pudełka po odżywkach wskazałem nie wspominając o wiadrach po koksie i teściu :ph34r:

... opakowanie po syntholu pod choinkę i efekt murowany... oczywiście jako środek natłuszczający..i nie tylko... :wacko: :unsure:

P.S..gdzie sieją takich debili!!!

Wiesz co mam kilka pudeł, siłownia to moja druga pasja obok wędkarstwa (ostatnio trochę przegrywa z rybami) Tylko nie wiem czy to się opłaca wysyłać. Jak jesteś z Warszawy lub okolic to kiedy możemy się złapać to Ci przekaże.

• Like 1

Wiesz co mam kilka pudeł, siłownia to moja druga pasja obok wędkarstwa (ostatnio trochę przegrywa z rybami) Tylko nie wiem czy to się opłaca wysyłać. Jak jesteś z Warszawy lub okolic to kiedy możemy się złapać to Ci przekaże.

Jak się dogadasz z autorem to mogę dać to koleżce od silnika to Ci przekaże a Ty hurtowo całość adresatowi :)

Temat akurat dotyczy dozwolonych specyfików a co do sterydów/dopingu, to wyczynowy sport je wymusza a amatorskie branie to zwykła ułańska fantazja.

Synthol to dla mnie nie doping tylko pożywka dla zakompleksionego ego ;)

..nie doping, ale stosuja go nagminnie pro z górnej półki...

Jak się dogadasz z autorem to mogę dać to koleżce od silnika to Ci przekaże a Ty hurtowo całość adresatowi :)

Oj Tomek nie da rady bo on mieszka ze 80 km ode mnie i raczej nie będę się z nim widział. To już do Ciebie mam bliżej :) Dogadaliscie się?

Co do zawodników pro to oni mają lepsze specyfiki niż synthol, właściwie to chyba najgorszy szajs jaki może być. Zawodnicy idą w hormon wzrostu. Właściwie żeby coś osiągnąć na debiutach to trzeba przejść przynajmniej jedną kurację. Dlatego też zawsze traktowałem kulturystykę jako pasję, a nie sport wyczynowy ;) Chcę mieć zdrowe dzieci :)

Oj Tomek nie da rady bo on mieszka ze 80 km ode mnie i raczej nie będę się z nim widział. To już do Ciebie mam bliżej :) Dogadaliscie się?

Co do zawodników pro to oni mają lepsze specyfiki niż synthol, właściwie to chyba najgorszy szajs jaki może być. Zawodnicy idą w hormon wzrostu. Właściwie żeby coś osiągnąć na debiutach to trzeba przejść przynajmniej jedną kurację. Dlatego też zawsze traktowałem kulturystykę jako pasję, a nie sport wyczynowy ;) Chcę mieć zdrowe dzieci :)

Tak dogadaliśmy się.

Hormon wzrostu oczywiście do podstawa niejako, ale cóż tam nie będziemy tutaj chyba o dopingu dyskutować, nie przystoi ;)

• 5 tygodni później...