PaNeK Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Mam nadzieję że odrobinę zaciekawiłem wszystkich wyciskających na siłowni wpadłem na fajny pomysł pod choinkę... chciałbym zobaczyć miny paru osób odpakowujących prezenty ... ale do realizacji zabrakło mi materiałów własnych ...forum nie to ale wierzę w was jak zawsze ślepo potrzebuję ,,słoików" po nitrach, anabolach, animalach itp w stanie 5+.... najlepiej litrowe / kilogramowegdyby ktoś ,,zbierał" z braku motywacji do wyniesienia na śmieci, chętnie odkupię za przysłowiowego browara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ty chyba nawet nie wiesz jaki to chodliwy towar(te pudełka)......w kuchni mojej żony,na mąkę,na kasze,ryż,bułke tartą,a weż teraz spróbuj zabrać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Otóż to. Słoj gdzieś jeden po kreatynie bym znalazł, ale żona ma zamiar go przechwycić. Z kolei białkowe suple mam w dużych torbach strunowych, więc i tu dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 po przetreningówkach itp juz powyrzucałem stare - nowe jeszcze pelne to co mam puste na foto - sla porownania ubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 u mnie wywrotką wywieżli .. po co Ci to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) o tym nie pomyślałem - pojemnik na mąkę mam nadzieję że nie po białku ... znając moje szczęście na drugi dzień robił bym sobie z tej mąki koktajl proteinowy, na śpiocha dwa dni z rzędu udało mi się umyć zęby kremem do rąk, więc mąka stać musi w papierku.@meme, ten BEEF był by idealny, odezwę się na priv @Tibhar - pod choinkę, pomyślałem że fajnie będzie napchać w taki słój cukierków po wieko i opakować papierem świątecznym, reakcja obdarowanego może być całkiem zabawna Edytowane 30 Listopada 2014 przez Panek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mam pudło po HMB, jakąś kreatynkę lub dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mam pudło po HMB, jakąś kreatynkę lub dwie...Ty pakerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 POMYSŁ PRZEDNI. Nie pomogę, ale wspieram duchowo! Miny obdarowanych - bezcenne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ty pakerze....W temacie były wymienione odżywki także pudełka po odżywkach wskazałem nie wspominając o wiadrach po koksie i teściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 W temacie były wymienione odżywki także pudełka po odżywkach wskazałem nie wspominając o wiadrach po koksie i teściu ... opakowanie po syntholu pod choinkę i efekt murowany... oczywiście jako środek natłuszczający..i nie tylko... P.S..gdzie sieją takich debili!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wiem czemu mnie kolega zacytował w kontekście tego filmiku, ale mam nadzieję, że to było tak samo ironiczne jak moja wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 ...bo to w temacie niedozwolonych specyfików...i oczywiście wszystko w ramach żartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Temat akurat dotyczy dozwolonych specyfików a co do sterydów/dopingu, to wyczynowy sport je wymusza a amatorskie branie to zwykła ułańska fantazja.Synthol to dla mnie nie doping tylko pożywka dla zakompleksionego ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wiesz co mam kilka pudeł, siłownia to moja druga pasja obok wędkarstwa (ostatnio trochę przegrywa z rybami) Tylko nie wiem czy to się opłaca wysyłać. Jak jesteś z Warszawy lub okolic to kiedy możemy się złapać to Ci przekaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wiesz co mam kilka pudeł, siłownia to moja druga pasja obok wędkarstwa (ostatnio trochę przegrywa z rybami) Tylko nie wiem czy to się opłaca wysyłać. Jak jesteś z Warszawy lub okolic to kiedy możemy się złapać to Ci przekaże.Jak się dogadasz z autorem to mogę dać to koleżce od silnika to Ci przekaże a Ty hurtowo całość adresatowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 odpisałem @Łukaszowi, wygląda na to że już skompletowałem ,,niespodzianki", dzięki waszej pomocy choinka zapowiada się w tym roku wyjątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Temat akurat dotyczy dozwolonych specyfików a co do sterydów/dopingu, to wyczynowy sport je wymusza a amatorskie branie to zwykła ułańska fantazja.Synthol to dla mnie nie doping tylko pożywka dla zakompleksionego ego ..nie doping, ale stosuja go nagminnie pro z górnej półki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 ..nie doping, ale stosuja go nagminnie pro z górnej półki...Teraz zapewne mówisz o kulturystyce, zgadzam się w całej rozciągłości w takim aspekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 P.S..gdzie sieją takich debili!!! Nie sieja, nie plodza, oni sami sie rodza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jak się dogadasz z autorem to mogę dać to koleżce od silnika to Ci przekaże a Ty hurtowo całość adresatowi Oj Tomek nie da rady bo on mieszka ze 80 km ode mnie i raczej nie będę się z nim widział. To już do Ciebie mam bliżej Dogadaliscie się? Co do zawodników pro to oni mają lepsze specyfiki niż synthol, właściwie to chyba najgorszy szajs jaki może być. Zawodnicy idą w hormon wzrostu. Właściwie żeby coś osiągnąć na debiutach to trzeba przejść przynajmniej jedną kurację. Dlatego też zawsze traktowałem kulturystykę jako pasję, a nie sport wyczynowy Chcę mieć zdrowe dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Oj Tomek nie da rady bo on mieszka ze 80 km ode mnie i raczej nie będę się z nim widział. To już do Ciebie mam bliżej Dogadaliscie się? Co do zawodników pro to oni mają lepsze specyfiki niż synthol, właściwie to chyba najgorszy szajs jaki może być. Zawodnicy idą w hormon wzrostu. Właściwie żeby coś osiągnąć na debiutach to trzeba przejść przynajmniej jedną kurację. Dlatego też zawsze traktowałem kulturystykę jako pasję, a nie sport wyczynowy Chcę mieć zdrowe dzieci Tak dogadaliśmy się. Hormon wzrostu oczywiście do podstawa niejako, ale cóż tam nie będziemy tutaj chyba o dopingu dyskutować, nie przystoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jasne, jak się dogadaliscie to fajnie! Piona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Odgrzebuję temat by polecić wszystkim, zdziwione twarze i salwy śmiechu będą u nas długo niezapomniane, dzięki za pomoc jeszcze raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Odgrzebuję temat by polecić wszystkim, zdziwione twarze i salwy śmiechu będą u nas długo niezapomniane, dzięki za pomoc jeszcze raz Nie ma za co, przypomnę Ci o sobie jak przyjdzie sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi