Kubsonel Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam,chciałbym kupić wędke i kołowrotek dla początkującego na pstrągi.Za kołowrotek i wędke chciałbym zapłacić max 110 zł.Tak wiem malutko ale chce tylko opakować rzuty Licze na odpowiedzi i mile widziane linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Chyba musisz zacząć poszukiwania tutaj http://www.santaclausvillage.info/santa-claus/santa-claus-main-post-office/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Tak wiem malutko ale chce tylko opakować rzuty Albo za dużo piję, albo przestaję rozumieć ludzi... http://allegro.pl/spinning-2-4m-kolowrotek-wedka-akcesoria-jaxon-hit-i4808146260.html z przesyłką idealnie się zmieścisz. Edytowane 30 Listopada 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Albo za dużo piję, albo przestaję rozumieć ludzi... http://allegro.pl/spinning-2-4m-kolowrotek-wedka-akcesoria-jaxon-hit-i4808146260.html z przesyłką idealnie się zmieścisz.To jest zestaw spininngowy a NIE MUCHOWY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) To jest zestaw spininngowy a NIE MUCHOWY !A sorry, nie zauważyłem, że to ma być muchowy zestaw... Chyba jednak faktycznie za dużo piję... To chyba zatem ciężko będzie taki zestaw w cenie nabyć... Edytowane 30 Listopada 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 A sorry, nie zauważyłem, że to ma być muchowy zestaw... Chyba jednak faktycznie za dużo piję... To chyba zatem ciężko będzie taki zestaw w cenie nabyć...Tak wiem malutko ale chce tylko opakować rzuty Chodziło o opanowanie ale może dam rade taki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Widziałem na allegro taki zestawik za 119zl. To chyba jedyne wyjście. Choć ja bym szukał używek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Widziałem na allegro taki zestawik za 119zl. To chyba jedyne wyjście. Choć ja bym szukał używek.Moge Link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kubsonel, poczekaj trochę zbierz kasę (tak chociaż 300 zł). Szukaj używanego sprzętu, za 110 zł to na prawdę niczego nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kubsonel, poczekaj trochę zbierz kasę (tak chociaż 300 zł). Szukaj używanego sprzętu, za 110 zł to na prawdę niczego nie znajdziesz. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 a sam kołowrotek za 100zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Wrzuć ogłoszenie w komisie tutaj, śledź także oferty na www.flyfishing.pl Cierpliwie i spokojnie. Kołowrotek za 100zł znajdziesz, szukaj używanego sprzętu. Kongery, Dragony - tych wędek szukaj. Z kołowrotków - okuma, dragon, omijaj robinsony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Moge Link? http://allegro.pl/firmowy-zestaw-muchowy-dla-poczatkujacych-i4821542051.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 http://allegro.pl/firmowy-zestaw-muchowy-dla-poczatkujacych-i4821542051.htmldzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Wrzuć ogłoszenie w komisie tutaj, śledź także oferty na www.flyfishing.pl Cierpliwie i spokojnie. Kołowrotek za 100zł znajdziesz, szukaj używanego sprzętu. Kongery, Dragony - tych wędek szukaj. Z kołowrotków - okuma, dragon, omijaj robinsony. Co do FF masz rację. Co do Robinsonow … nie powiedział bym. Robinson Diaflex fajny kijek na start. A Cortlandy, Shimano, Jaxony?!?!?! Na pewno nie są aż takie złe … "na start".Za takie pieniądze możesz Kuba liczyć raczej na używkę. Wiele razy widziałem fajne patyki za śmieszne pieniądze a i wiele razy oddałem młodym chłopakom za friko tanie wędki czy nie używane kołowrotki. Kołowrotek to tylko magazyn linki. Ważne aby miał hamulec w miarę dobry w razie co !!!! Ostatnio kolega kupił synowi wędkę z kołowrotkiem i sznurem za 100. Cudo to nie było, ale można próbować na start. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Kołowrotki robinsona są słabe - tak jak napisałem, wędek nie znam. Staram się polecać/nie polecać coś z czym miałem do czynienia. Innych w rękach nie miałem, Shimano to jednak trochę droższe wędki są. Ten zestaw za 119 z allegro, no cóż, według mnie nie warto. Edytowane 30 Listopada 2014 przez Kacper.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kołowrotek to tylko magazyn linki. Ważne aby miał hamulec w miarę dobry w razie co !!!! To: albo magazyn linki, albo hamulec w miarę dobry. Skoro magazyn, po co hamulec. Skoro hamulec w miarę dobry, to już nie jest tylko magazyn linki. Brak konsekwencji.Co do kołowrotka - zakup powinien zostać dokonany z rozwagą ale i z perspektywą. Kupisz tanie byle co, za pół roku wydasz kolejne, większe pieniądze. Myślę, że niżej 250 PLN nie dostaniesz kołowrotka, z którego będziesz zadowolony przez dłuższy czas. Jest takie powiedzenie: na tanie rzeczy stać tylko bogatych. I to w życiu sprawdza się zawsze.W wersji budżetowej z konkretów: ORVIS Clearwater, SCIERRA Orbit we Flyhouse i spokój na parę lat. Używany - tylko ze sprawdzonego źródła. Nie zdajesz sobie sprawy co ludzie potrafią z kołowrotkami zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tu masz używane kołowrotki w dobrej cenie:http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=64302&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 http://allegro.pl/firmowy-zestaw-muchowy-dla-poczatkujacych-i4821542051.htmlTo niezły pomysł! Kup jeśli Cię korci.Gdy kupisz ,linkę -trochę używaną-podeślę Ci za friko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tu masz używane kołowrotki w dobrej cenie:http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=64302&offset=0Jeżeli są w stanie jak w opisie to warto. Polecam szczególnie Konger WC WRX 5/6 , sam posiadam, używam. Za te pieniążki fajny kręciął. Wędki robinsona też mogę polecić, używam dwóch Diaflex'ów w klasie 5 i 6 i jestem zadowolony. Kolego Kubsonel co do wypowiedzi większości przedmówców, szczerze ich popieram. Poszperaj na giełdzie, koledzy wrzucają często sprzęt w bardzo atrakcyjnych pieniążkach. Skup się na kiju i lince. Kołowrotek i tak będzie na początku tylko jako magazyn linki. Zagadaj do chłopaków w wątku flyfishing i kup kilka muszek na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wiem, że to powyżej Twojego budżetu, ale kijek bardzo przyjemny i ta cena teraz: http://allegro.pl/greys-gs-9-5-czterosklad-za-pol-ceny-i4856522674.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Cena bardzo atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zajrzyj na gielde. Jeden z kolegow akurat sprzedaje fajny zestawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andma Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 pogrzeb na OLX tam też można coś złapać nie najgorszego do 200 zł ze sznurem. Przeglądałem go często bo sam byłem na kupnie kijka i wiem że były; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 No proszę! Chwalebna chęć pomocy! A piszą o degradacji portalu i wyniosłości muszkarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi