andma Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 a tak a pro po tą cantarę sam osobiście mam najtańsze co może być aczkolwiek rzucać się nią nauczsz ja łowiłem tym 2 sezony kluskowata strasznie ale ujdzie jak na pierwsze kroki jest ok ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 WĘDKA MUCHOWA JAXON CANTARA FLYNada się na pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A może wiecej informacji, czyli klasa kija, długość? Bez tego ciężko coś doprecyzować. Ogólnie jaxony nie mają szerokich parametrów i na początek przygody oraz nauki wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 http://www.decathlon.pl/zestaw-wedkarski-muchowy-go-fishing-fly-id_8014384.html wedka troche ciezka 160g i lipny kolowrotek http://www.fishing-test.pl/wdki/21-polecamy-wdk/505-caperlan-set-flysam sie nim ucze rzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A sorry, nie zauważyłem, że to ma być muchowy zestaw... Chyba jednak faktycznie za dużo piję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonel Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A może wiecej informacji, czyli klasa kija, długość? Bez tego ciężko coś doprecyzować. Ogólnie jaxony nie mają szerokich parametrów i na początek przygody oraz nauki wystarczą.klasa #5 jeśli to jest klasa... 270 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wędzisko o takich parametrach-długość 9 stóp czyli ok.275 cm, klasa AFTM 5,czyli do takich mniej więcej linek (ale 4 i 6 też się z nadadzą) to dobry wybór na początek.Dawniej wędziska opisywano 5-6 (a więc dwoma lub nawet trzema numerami linek )i tylko producentom to przeszkadzało @Kubsonelu-pisząc tak wielkimi literami nie spowodujesz większego odzewu.Tutaj i nie tylko tu to źle widziane. Zgodnie z umową gdy kupisz zestaw i wstawisz zdjęcie z wędziskiem i kołowrotkiem linka Cię nawiedzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam,chciałbym kupić wędke i kołowrotek dla początkującego na pstrągi.Za kołowrotek i wędke chciałbym zapłacić max 110 zł.Tak wiem malutko ale chce tylko opakować rzuty Licze na odpowiedzi i mile widziane linki Mogę Tobie oddać kijek #5/6 jaxona, 2,70 m....kilka razy nim łowiłem. Muszę jedynie sprawdzić w piwnicy czy jest cały wiec na tą chwilę sprawa nie jest pewna na 100 %. Jak jesteś zainteresowany to napisz do mnie po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi