rolek Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Mam pytanko -- łowił ktoś z Was na te cudeńka ??? Ciekawy jestem czy ktoś to stosował na nasze sandałki lub okonie. http://www.youtube.com/watch?v=vLJyP4i5Fi0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja również dołączam się do pytania kolegi @Rolka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Niestety tych nie stosowałem. Nieco większymi kusiłem szczupaki - skutecznie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 coś strasznego, zostawiłem to wyjęte ze słoika w pudełku z przynętami w samochodzie. Wyschło na wiór, skurczyło się o połowę a smród nie do opisania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 fajne to to, ale czy dostępne w Polsce, niekoniecznie w osiedlowych sklepach wędkarskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Dostępne, dostępne i to w różnych kolorach i rozmiarach (oczywiście w dobrych sklepach wędkarskich). Zakupiłem to jako gumę do dropshota i tą metodą baardzo przyzwoity okoń został zaliczony. Mam tylko dylemat, czy ten okoń połakomił się na gumę czy na hak czerwonego koloru w który była ona uzbrojona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Podajcie gdzie to można kupić (konkretnie namiar na sklep w Polsce) Może bym się skusił tylko eten smród po wysuszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Podajcie gdzie to można kupić (konkretnie namiar na sklep w Polsce) Może bym się skusił tylko eten smród po wysuszeniu Suchy, jak będziesz trzymał w orginalnym pudełku to nic się nie stanie ! Gulp alive nie jest robiony na bazie plastiku, chyba na żelatynie i podbnego typu substancje organiczne które się rozkładają w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Widziałem w dechatlonie na Targówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Podajcie gdzie to można kupić (konkretnie namiar na sklep w Polsce) Może bym się skusił tylko eten smród po wysuszeniu Taż widziałem w Decathlonie na Targówku.O smród się nie martw,w razie czego do pralki i po kłopocie Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Widziałem w dechatlonie na Targówku Dziś byłem w Dechatlonie w Alejach Jerozolimskich ale nie było... jutro chyba wybiorę się na Targówek To dobrze ze się rozkładają w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Widziałem w dechatlonie na Targówku Dziś byłem w Dechatlonie w Alejach Jerozolimskich ale nie było... jutro chyba wybiorę się na Targówek To dobrze ze się rozkładają w wodzie Byłbym zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Można te śmierdziele kupić w Polsce w takich wiaderkach czy na sztuki ??. Jeżeli tak -- to jaka jest cena wiadra .@theslut możesz podać nazwy tych dobrych sklepów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Jak już pisali koledzy przynęta ta jest dostępna w sieci Decathlon (nie wszystkie mają pełny asortyment) w wiaderkach/słoikach ceny nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Niestety w Poznaniu w Dechatlonie owych śmierdzieli nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jeśli chodzi o właściwości tych przynęt, a także innych podobnych np. sztycznych ochotek TriggeraX, to mają tą wadę że po zostawieniu poza pudełkiem, najgorzej na słońcu; kurczą się. Barklej z kolei taki nie jest ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Dla próby jedną sztuke trzymam od niedzieli na parapecie, kilka godzin słońce dziennie świeci rano... skurczyła się, twarda bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Byłem i są w Dechatlonie na Warszawskim Targowku. Zaszedłem znalazłem i szok mnie złapał Wiaderko 20 sztuk o długości 10 cm kosztuje bagatela 60 zł,natomiast słoik 20 sztuk o długości 13 cm kosztuje bodajże 86 zł.Zrezygnowałem z ich kupna wolę kupić kilka normalnych gum niż tego śmierdziela... bo za kwotę 60 zł mogę mieć 40/50 sztuk normalnych gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 nie miałem nigdy gulpa, ale ja od roku kupuje tran w płynie i moczę w nim gumy w plastikowych woreczkach przez minimum tydzień. Śmierdzi rybą rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi