Norbert 78 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 W niedzielę zainaugurowałem sezon przeręblowy. Złowiłem siedem okoni, tylko jeden nieznacznie przekroczył forumowe minimum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanssolo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No ładny na co szarpnąl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Zazdroszczę... ryby i warunków, wy tam w Białej zawsze pierwsi macie lód Edytowane 9 Grudnia 2014 przez lukas202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 W niedzielę zainaugurowałem sezon przeręblowy. Złowiłem siedem okoni, tylko jeden nieznacznie przekroczył forumowe minimum Żelizna czy podobny zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 U nas też ładnie biorą. Jak to na pierwszym lodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No ładny na co szarpnąlŁowiłem na błystkę. Ten wziął na złotą. Zazdroszczę... ryby i warunków, wy tam w Białej zawsze pierwsi macie lód Cóż, taki urok "białych niedźwiedzi" Żelizna czy podobny zbiornik?Trafiłeś idealnie, to Źelizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Łowiłem na błystkę. Ten wziął na złotą. Cóż, taki urok "białych niedźwiedzi" Trafiłeś idealnie, to Źelizna Przed laty tam ganiałem za szczupakiem. Ale jak fama poszła i chłopaki na jednym z forów pochwalili się, że jest tam trochę ładnego szczupaka to brygady mięsiarzy w niezłych łódkach z mocnymi silnikami zrobiły robotę. A woda ma pewnie średnio niecały metr głebokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Dzisiejszy na blaszkę. Wziął na wodzie 70 cm. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez maciekj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Fajnie macie,że już możecie śmigać po lodzie. U mnie w Lubuskim lód dopiero się pojawił, ale za wcześnie na wędrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dzisiejszy na blaszkę. Wziął na wodzie 70 cm.Jaka grubość u Ciebie i na jakiego rodzaju wodzie to było (położenie, wielkość; to co wpływa na pokrywę lodową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zbiornik ok 0,5ha w większości zacieniony. Lód 5-7 cm. Do soboty będzie po lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja bym sie bal wyjsc na taka cienizne gratuluje "odwagi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 na wodzie 70cm to sobie co najwyżej jajka odmrozi jak wpadnie i je zamoczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 chyba że w woderach będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 U mnie lód 10-12 cm. Dziś połapaliśmy po dobre 100 sztuk. Największy pewnie ze 30+ ale nie mierzyliśmy. Pierwszy lód naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ta jasne 70 cm wody a ile mulu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 U mnie wody do 4 metrów i często piasek albo mało mułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) W Warszawie o godzinie pierwszej w nocy temperatura 8-śmiu celsjuszów . Trzeba wyciągać z szafy długie kije. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 I na Drużno ruszać...U mnie 13 km od lotniska 7 stopni. I prawie bezwietrznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 I na Drużno ruszać...U mnie 13 km od lotniska 7 stopni. I prawie bezwietrznie.Jak już będziesz jechał to nie zapomnij wziąć żagli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Drużno jeszcze wczoraj stało zamarznięte, ale już ledwo, ledwo... Pewnie po nocy już pływa Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Drużno jeszcze wczoraj stało zamarznięte, ale już ledwo, ledwo... Pewnie po nocy już pływa Będę jutro w okolicy, co prawda nie na Drużnie ale prawie po sąsiedzku, dam znać jak wygląda sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Przed laty tam ganiałem za szczupakiem. Ale jak fama poszła i chłopaki na jednym z forów pochwalili się, że jest tam trochę ładnego szczupaka to brygady mięsiarzy w niezłych łódkach z mocnymi silnikami zrobiły robotę. A woda ma pewnie średnio niecały metr głebokości.A resztę roboty z okoniami zrobią fachowcy podlodowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzisiaj Sprawdzalem grubość pokrywy na średnim jeziorze ma ok 5cm. Jedne mocne uderzenie i robi sie dziura. Do nowego roku trzeba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 U mnie 3-4 cm, na większych jeziorach są jeszcze miejsca bez lodu. Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi