bazyloss Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 to fakt niektórzy mogą mieć z tym problem, no wiesz, był kiedyś taki wierszyk o IGLE i NITCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ogólnie, bazyloss 10 pkt. dla Ciebie za pomysł Ja już kombinowałem z pudełkami wykładanymi gąbką, ale jakoś ten motyw nie podobał mi się... Liczę, że ten sprawdzi się w 100 % Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A ja zabieram na rybki w takim pudełku,kuraki wbite w materiał ze starej karimaty. Dobrze się trzymają,nie wyczepiają się,a chodzę do zbiornika jakieś 3km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmudzik Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ładna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Macie jakiś patent na "wyściółkę" na dno pudełka, w którą wpinać będzie można koguty? Myślałem nad wycięciem formatki z karimaty ale wydaje mi się, że będzie sie wydzierać po kawałku przy wyciąganiu kotwic. Może macie jakieś inne pomysły na materiał i skąd go wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Możesz pozgniatać groty i nie będzie się wyrywać, ewentualnie zrobić nacięcia w piance tak jak pudełkach muchowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Spiłować zadziory - nic się nie rwie i karimata daje rade Edit: za wolno klikam Edytowane 12 Marca 2014 przez Pavko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dobra jest pianka z tych srebrnych rur izolacyjnych, zamiast w pudełko możesz wkleić w portfel na płyty cd , w supermarketach można za grosze kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Są też takie materiały w które opakowane są telewizory czy inne monitory, która przypomina karimatę. Zresztą jak kupisz karimatę w jakimś decathlonie to z jednej karimaty to na kilka sezonów Ci wystarczy materiału. Ja nie przyklejałem tylko mam przycięte w ten sposób, że wchodzą na wcisk. jak sie zużyje to wyciągnę, wyrzucę i wsadzę nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A ja kiedyś praktykowałek kawałki "kożucha" z barana czy innej owcy... Blaszane pudełka na duże muchy mam tym powylepiane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Może w polandii są odpowiedniki tej pianki . Do pudełka VHS pasuje po delikatnym przycięciu z obydwu stron . Nie odkleja się i dobrze kurki trzyma http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-PVC-FOAM-SPONGE-SHEET-ADHESIVE-BACKED-6MM-THICK-118MM-X-193MM-PACK-2-/251466943261?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a8c990b1d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 wygląda jak pianka do wyciszenia duzej gestości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 pianka do wyklejania scian do skrzyn transportowych typu flight case . Relatywnie droga , i dość słabo dostępna , do tego słabo się klei . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam Panowie! Plastikowe pudła nie zdają u mnie egzaminu, koguty się gniotą, farbują i ogólnie mi się to nie podoba Jakie macie patenty na przechowywanie kogutów? Jakieś pudła muchowe? Może podrzuci ktoś jakiś pomysł i fotkę jak to u niego wygląda Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Usuń z pudełka przegródki i wklej np kawałek karimaty powinno zdać egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Torba lub etui sztywne od laptopa wyklejone pianką lub karimatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ja pudelko z plastiku na art.spozywcze wylozylem gabka-pianka ktora byla owinieta jakas przesylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Torba lub etui sztywne od laptopa wyklejone pianką lub karimatą.Doskonały patent, też taki stosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dwustronne pudełko z Dekatlonu. Wstawiłem tylko paski z gęstej karimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 U mnie, jak w piosence: ja to się cieszę byle czym ..... Byle pudło, parę torebek "strunowych". Wygląd jakby słaby, za to oszczędność przestrzeni spora.https://goo.gl/photos/FGA1hhTbmtBbxxrGAŻe pióropusze pogniecione? W wodzie się prostują Dla malutkich, okoniowo-pstrągowych, mam więcej serca i takie pojemniczki http://allegro.pl/versus-slit-form-case-l-18-6-x-10-3-x-3-4-cm-i6261287644.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 WitamZaczynam przygodę z kogutami. Jakie macie patenty na pudełka do kogutów? Gdzieś widziałem pudła w formie piórnika, ale nie mogę znaleźć. Może ktoś wymyślił coś innego.Będę wdzięczny za zdjęcia przykładowych rozwiązań.Pozdrawiam. Bobby0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Koledzy wklejają różne pianki do pudełek,karimaty itp.Ja osobiście przeszedłem na koguty pod czeburaszkę,dużo łatwiej przechowywać,bo główki (czeburaszki) mam w oddzielnym pudełku, a do pudełka z pianką wpinam kogutki na samych kotwicach.Tu masz przykładowe foto takiego pierzaka.Do nich nadaje się duże pudeło muchowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi