fryzjer Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Koledzy,... Stoje przed wyborem kupna kijka do lowienia z lekkiego opadu i teraz prosba o wasza opinie dodam ze kije ktore za chwile wymienie obydwa trzymalem machalem na sucho i obydwa calkie mi pasuja... moje oczekiwania od kijka sa nastepujace:1. Lowienie w 90% na główki jig od 2-3 gr do 8 gr + gumka 3,5-5 cm2.pozostale 10% woblerek i blaszkablanki/ kije jakie rozwarzam to MHX s842-2 (1-9g)4-8lb oraz CDEXN-702ML(3-14g) 4-12lb... jesli ktos ma inne sugestie w podobnych cenach co by sie sprawdzilo to bardzo chetnie wyslycham i rozwaze propozycje. chcialbym zeby kijek byl szczytowy ale pod ryba fajnie glebiej pracowal... z machania na sucho obydwa sa miodzio ale na wodzie nie mam mozliwosci sprawdzic i teraz pytanie czy typ nr 1 mhx nie bedzie za delikatny?? ile moze u gory a ile u dolu?? i czy nr 2 CD nie bedzie za mocny?? te 12 lb to sporo wiecie moze jak nest w realu czy moze zawyzony lub zanizony?? dziekuje iczekam na sugestie Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Frozer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kup oba, jedź nad wodę, sam zdecyduj, który Ci lepiej pasuje, a później jeden sprzedaj w cenie komponentów!Oczywiście na Jerkbait pl.P.SNie lepiej zdecydować samemu, tym bardziej , że miałeś możliwość porównania obu wędek! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja bym brał MHX S842 ewentualnie Blaas SLF766-2pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ten CD jest o tyle nie wiadoma ze w sumie to jakas nowosc i grom wie jak to sie spisze w praktyce gdybym mial tylko mozliwosc to bym kupil wszystkie ze stojakow w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kilka dni temu oglądałem STC Avid 3S66LF2. Bardzo fajny blank, stosunkowo szybki o głębokim ugięciu. Zwykle kije STC mają nieco zaniżone górne wartości rzutowe, więc powinien dobrze odpowiadać twoim oczekiwaniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mam tą ową nowość z CD tylko,eże w wersji mocniejszej i działa, ba nawet rybę da się złapać Kilku moich Kolegöw też łowi serią nano. Jest wiele wędek, blanków, które spełnią Twoje oczekiwania. Jak masz możliwość wybrania się do pracowni rodbuilingowej, (a podejrzewam, że masz) i porównania tam samych blanków, w FC nawet gotowych wędek to radzę z tego skorzystać. Tu na forum również jest trochę interesujących Cię informacji , użyj przeglądarki w prawym górnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Koledzy,... Stoje przed wyborem kupna kijka do lowienia z lekkiego opadu i teraz prosba o wasza opinie dodam ze kije ktore za chwile wymienie obydwa trzymalem machalem na sucho i obydwa calkie mi pasuja... moje oczekiwania od kijka sa nastepujace:1. Lowienie w 90% na główki jig od 2-3 gr do 8 gr + gumka 3,5-5 cm2.pozostale 10% woblerek i blaszkablanki/ kije jakie rozwarzam to MHX s842-2 (1-9g)4-8lb oraz CDEXN-702ML(3-14g) 4-12lb... jesli ktos ma inne sugestie w podobnych cenach co by sie sprawdzilo to bardzo chetnie wyslycham i rozwaze propozycje. chcialbym zeby kijek byl szczytowy ale pod ryba fajnie glebiej pracowal... z machania na sucho obydwa sa miodzio ale na wodzie nie mam mozliwosci sprawdzic i teraz pytanie czy typ nr 1 mhx nie bedzie za delikatny?? ile moze u gory a ile u dolu?? i czy nr 2 CD nie bedzie za mocny?? te 12 lb to sporo wiecie moze jak nest w realu czy moze zawyzony lub zanizony?? dziekuje iczekam na sugestiewitam Mogę ci polecić kijka na blanku MHX s842-2 .Mam i użytkuje od 2 lat.Wcześniej łowiłem Lomisem 1-7 ale uległ wypadkowi.Lomis był w jednym kawałku .MHX jest tak jak dla mnie max jak w opisie do 9g,powyżej juz ma trudności ale polecam.Świetnie się sprawdza w połowach z łódki. polecam Edytowane 1 Grudnia 2014 przez woblerek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 a moze cos ciekawego seryjnego by sie pod te potrzeby znalazlo?? moze jakis fenwick lub st. ale wolalbym jednak zeby byl powyzej 2 metrow bo taki krociak 1,98 to trocha za malo jak dla mnie moze ktorys z kolegow ma cos ciekawego na zbyciu na koniec sezonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARBUS098 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dragon HM-X VIVID 2,28/3-18G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dragon HM-X VIVID 2,28/3-18G Przestań! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 To ja tendencyjnie - moze FX 802-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi