Zimę przeznaczam na wgryzienie się w temat tzw pelagicznego łowienia sandaczy i szczupaków. Oglądam różne filmy, śledzę fora. I zawszeć pojawia się temat sond.
Poczytałem u nas na forum, min wypowiedź @Bazylossa, z czerwca 2011.
Poszukałem info o cenach...Klękajcie narody, od 3999 do 5000zł.
No sorry, ale wysiadam, i stąd moje pytanie do Kolegów:
Jaką propozycję mielibyście Panowie, jaką sondę?
Co ma robić? Ano, plus minus to co na filmiku. Bez wodotrysków i zbędnych bajerów.
Głębokość, temp, ok. Ale szybkość płynięcia, zależałoby mi również na tym, aby stosunkowo dobrze było widać schodzącą na pożądaną głębokość przynętę. i rozsądna cena.
Słuchajcie, zaznaczam, że absolutnie nie znam się na tym sprzęcie. Moja edukacja skończyła się na Eagle Cuda 300.
Będę wdzięczny za wskazówki, bo chyba znalazłem pomysł na swój drugi prezent..
Pytanie
platynowłosy
Witam Panowie
Zimę przeznaczam na wgryzienie się w temat tzw pelagicznego łowienia sandaczy i szczupaków. Oglądam różne filmy, śledzę fora. I zawszeć pojawia się temat sond.
Dla zobrazowania, o co mnie chodzi, zerknijcie:
http://www.youtube.com/watch?v=VpgvXdGjPnw#t=129
W tym filmiku główną rolę pełni Humminbird 798.
Poczytałem u nas na forum, min wypowiedź @Bazylossa, z czerwca 2011.
Poszukałem info o cenach...Klękajcie narody, od 3999 do 5000zł.
No sorry, ale wysiadam, i stąd moje pytanie do Kolegów:
Jaką propozycję mielibyście Panowie, jaką sondę?
Co ma robić? Ano, plus minus to co na filmiku. Bez wodotrysków i zbędnych bajerów.
Głębokość, temp, ok. Ale szybkość płynięcia, zależałoby mi również na tym, aby stosunkowo dobrze było widać schodzącą na pożądaną głębokość przynętę. i rozsądna cena.
Słuchajcie, zaznaczam, że absolutnie nie znam się na tym sprzęcie. Moja edukacja skończyła się na Eagle Cuda 300.
Będę wdzięczny za wskazówki, bo chyba znalazłem pomysł na swój drugi prezent..
Pozdrawiam
Alek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi