lukomat Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 oki dzieki @remek, tak sobie to mniej wiecej wyobrazalem, chociaz wydaje mi sie, ze spinningiem latwiej, no napewno mi latwiej, wiec na pstragi raczej nie zamierzam brac castingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 o tym wystrzeliwaniu przynet, tak jak z procy, prawda? tez juz slyszalem, ale sam nigdy nie probowalem - bo nie mialem takiej potrzeby, ale skoro inni tak robia, bo inaczej sie nie da, to pewnie cos w tym dobrego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 @pitt czyli domyslam sie ze na polskich wodach nie lapales? to bardzo poreczna metoda i na wszystkich malych siurkach jest niezastapiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 lapalem, lapalem, ale nie na zakrzaczonych siurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 No dobrze, chyba trzeba przejsc do konkretów czyli ustalenia miejsca i czasu spotkania nad rzeczką, oraz tego kto jest zainteresowany. Proponuje żeby przykład dał Remek, a potem wpisywały się kolejne osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Nie odzywałem się w temacie spotkania pstrągowego bo wiedziałem, że sprawa umrze śmiercią naturalną.Jeżeli jedna osoba nie weźmie się poważnie za zorganizowanie takiego spotkania i nie pociągnie tego na swoich barkach, to nic z tego nie wyjdzie.Niestety potwierdza się to w tym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi