gajowy Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam, Bardzo ciekawe wnioski, ryb u wędkarzy zdecydowanie więcej niż w sieciach kłusoli, dzisiaj ok. 5 rano grasowali na starorzeczach, ściągnęli 3 siatki, sprzedawać wbrew opiniom co niektórych nie chcieli, zresztą ile taka siata warta jak nówkę można kupić '' u Ruskich'' za 30 zł? Elvisa nie widziałem. A tak na poważnie to nie wiecie ile można zrobić krzywdy pisaniem gdzieś zasłyszanych opini i zwykłym pomówieniom BujoA chciałeś kupić <_< Porządna drygawica kosztuje 500-800zł za 50mByć może nepotrzebnie pisałem o tym chandlu siatamibyć może chłopaki są w porządku.Choć z drugiej strony koleś który mi to mówił nie miał powodu by kłamać a ja by mu nie wierzyć.Miałem kiedyś kolegę od dziecka się znaliśmy dałbym sobie ręke uciąć za niegoi teraz bym kuźwa musiał wędke w zębach trzymać w policji są złodzieje wśród księży pedofile w PSR też może sie traić jakaś kanalia jeśli są w porządku niepotrzebnie namąciłem a jeśli to prawda to niech czują że ktoś im patrzy na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Mam swoja teorie i jeśli się sprawdzi będzie masakra :D Brzmi tajemniczo i groźnie Nie jestem pewien na 100% ale w niedziele chyba będą tam zawody spiningowe z małkinskiego koła wiec może być tłok. Inna zendra, dużo fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam, Bardzo ciekawe wnioski, ryb u wędkarzy zdecydowanie więcej niż w sieciach kłusoli, dzisiaj ok. 5 rano grasowali na starorzeczach, ściągnęli 3 siatki, sprzedawać wbrew opiniom co niektórych nie chcieli, zresztą ile taka siata warta jak nówkę można kupić '' u Ruskich'' za 30 zł? Elvisa nie widziałem. A tak na poważnie to nie wiecie ile można zrobić krzywdy pisaniem gdzieś zasłyszanych opini i zwykłym pomówieniom BujoA chciałeś kupić <_< Porządna drygawica kosztuje 500-800zł za 50mByć może nepotrzebnie pisałem o tym chandlu siatamibyć może chłopaki są w porządku.Choć z drugiej strony koleś który mi to mówił nie miał powodu by kłamać a ja by mu nie wierzyć.Miałem kiedyś kolegę od dziecka się znaliśmy dałbym sobie ręke uciąć za niegoi teraz bym kuźwa musiał wędke w zębach trzymać w policji są złodzieje wśród księży pedofile w PSR też może sie traić jakaś kanalia jeśli są w porządku niepotrzebnie namąciłem a jeśli to prawda to niech czują że ktoś im patrzy na ręce Nikt im nie musi patrzyć na ręce bo nie ma takiej potrzeby zaś same oskarżenia są totalnie bezpodstawne!!! Widzę, ze jesteś obeznany w cenach siat? Tych starych już nie stawiają, pozabierali w cholerę, teraz żyłkówki od Ruskich, sam widziałem.... ale ty pewnie wiesz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie tylko wędkarze łowili w weekend nad Bugiem http://www.wedkarstwotv.pl/wiadomosci/spolecznosc/806-trzech -kusownikow-poawiao-ryby-prdem-w-bugu- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To około 10km od mojej działki Ładna woda, tylko tam prawie wszyscy miejscowi to kłusole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie tylko wędkarze łowili w weekend nad Bugiem http://www.wedkarstwotv.pl/wiadomosci/spolecznosc/806-trzech -kusownikow-poawiao-ryby-prdem-w-bugu- Robert- tak z ciekawości- masz dane na temat ile ryb, może być wagowo, mieli ze sobą kłusole? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To około 10km od mojej działki Ładna woda, tylko tam prawie wszyscy miejscowi to kłusole...To na moim podwórku.Kłusoli już pawie nie ma wiosną mieli duże straty w sprzęcie.Teraz opłacają karty i są wędkarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie tylko wędkarze łowili w weekend nad Bugiem http://www.wedkarstwotv.pl/wiadomosci/spolecznosc/806-trzech -kusownikow-poawiao-ryby-prdem-w-bugu- Robert- tak z ciekawości- masz dane na temat ile ryb, może być wagowo, mieli ze sobą kłusole? BujoNa godzinę przed zatrzymaniem mieli pół worka ok. 20-25kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Nie tylko wędkarze łowili w weekend nad Bugiem http://www.wedkarstwotv.pl/wiadomosci/spolecznosc/806-trzech -kusownikow-poawiao-ryby-prdem-w-bugu- Robert- tak z ciekawości- masz dane na temat ile ryb, może być wagowo, mieli ze sobą kłusole? Bujo Michał, odpowiedź masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dziękuje, potwierdziło się to o czym myślałem. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujus20 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam1 panowie wybieram się jutro na zawody do Małkini powiedzcie jak tam woda? gdzie lowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Kolego @ jujus20 jak tam wyniki na zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Wczoraj jechałem nad Bug do ryteli. Jadąc od Strony sokołowa podlaskiego przed mostem w nurze jest po prawej stronie cpn zaraz za nim jest skręt na wólke Rytelską. Po skręceniu w lewo jadąc cały czas prosto po prawej stronie widzimy ciągnące się jeziorko , starożecze nie wiem jak to nazwac , w kazdym razie przy samej drodze w biały dzien 2 chłopów na drewnianej łodce sciągało Siate nie patrząc na to czy ktos ich przypadkiem nie widzi , miałem ich jak na dłoni , mówie sobie nic tylko trzeba dzwonić do PSR w Małkini , najpierw zadzwoniłem do głównego komendanta który nie raczył odebrać telefonu , chwile po tym postanowiłem zadzwonić na Komende PSR i co? Zgłosiła się sekretarka iż wszystkie jednostki były w Terenie. Nagrałem się co jak i gdzie ale czy cokolwiek z tym zrobią to się okaże. A wracając do tematu ryb to wczoraj w okolicach Nuru i Ryteli 2 Szczupaczki jeden 68 cm drugi to skrócik no i Okoń 27cm i pare krótkich okonków , woda martwa nie widać było żerujących ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dzisiaj miałem przyjemność połowic z kolegami z forum: @Kryst i @Bujo, dzięki chłopaki za wspólne połowy nad rz.Bug . Kolega @Krist miał dzisiaj szczęście do ryb, złowił dwa bolenie , szczupaka i leszcza .. Ps.Nie obyło się bez niespodzianek, jakiś dureń nawtykał szpikulce w drodze dojazdowej nad Bug i efekt taki, ze 14 opon nadaje się do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 @ mafijas, wiem o którym jeziorku piszesz... z tego co ja się orientuje, to jest to wioskowe jeziorko. Miejscowi mogą tam stawiać siaty niestety, o tym fakcie wie PSR . Szkoda, że tak się dzieje, bo jeziorko naprawdę kiedyś było rybne.Fotka tego jeziorka, dł. ok 3km.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dokładnie , Bardzo rybne.A to nie jest jakies dorzecze bugu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Oto i leszcz, złowiony na cykadę o swojsko brzmiącej nazwie SS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Kolego @biosteron mógłbyś podać na której drodze wbite są te pręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Kolego @biosteron mógłbyś podać na której drodze wbite są te pręty To jest droga polna, prowadząca od wału w kierunku starorzecza(Rytele Olechny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Dziękuje za informacje,zawsze oszczędzi się na gumiarzu nie mówiąc o tym ze byłby problem przy uszkodzeniu więcej niż jednej opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczeń Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 a który to jest zjazd , jadac od nura pierwszy ? czy ten drugi za starorzeczem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 @uczeń jesteś tam co dzień to pewnie znasz te pręty na pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Kryst, miło Cię widzieć Ta skarpa za Waszymi plecami mocno myląca..... Niemal jak Eski na Kwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 XII Mazowiecki Spinning Bugu 2011 - Film Opis i Foto W taki sposób PZW dba o rz.Bug. Pomimo przyduchy w 2009r... nadal odbywają się zawody na martwej rybie, to już XII raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Nagroda główna silnik elektryczny, bardziej pasowała by maszynka elektryczna do mielenia Boleni.Oczywiście nie dla zwycięzcy tylko dla organizatorów.Proponuje na XIII Mazowiecki Spinning Bugu wystąpić z propozycją do firmy ZELMER lub innej produkującej maszynki do mięsa o objęcie patronatem tej imprezy.Dla producenta też to będzie reklama nowego produktu Super Maszynki Do Mielenia Boleni myślę że produkt ten zrobi furorę na Polskim rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi