Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Coś się powoli rusza.

Miejsce: Rzeka Bug , Rynna głębokość 2-2,5m , wolny uciąg , na dnie wszelkiego rodzaju kamienie patyki.

Jeden 66 cm Załapie się na forum drugi 56 , pozatym 2 spinki jedna niestety z agrawką :angry:

Wszystkie Brania miałem na Mikado Fishunter 10.5cm w kolorze perła z Niebieskim na 10g głowce.

Sprzęt : Wędka Shimano Speedmaster 270 (10-30g) , Kręcioł Shimano Seido 4000 , Plecionka Power Pro 0.18.

post-4292-1348915969,2594_thumb.jpg

Jeden z wielu ostatnich szczupaków ten, akurat złowiony w nocy przy burcie głębokość ok 2m, dno mocno pofałdowane. Długość szczupaka na zdjęciu 87cm. Przynęta, którym go złowiłem wobler własnej produkcji. Sprzęt to ST.CROIX AVID 2.90 do 28g kołowrotek SHIMANO TWIN POWER 4000F plecionka 20 power stric.

post-5496-1348915985,4708_thumb.jpg

@samotny wojownik.

Ten twój Twin Power 4000F to jest z drewnianą rączką (na Europe) ??, czy na rynek Japoński ??, jak ci się sprawuje, przyznam, że nigdy nie kręciłem kołowrotkiem Shimano Twin Power i stąd moja ciekawość.

@samotny wojownik.

Ten twój Twin Power 4000F to jest z drewnianą rączką (na Europe) ??, czy na rynek Japoński ??, jak ci się sprawuje, przyznam, że nigdy nie kręciłem kołowrotkiem Shimano Twin Power i stąd moja ciekawość.

Jest to TP na Europe łowie nim 11sezon na początku jak go kupiłem były jakieś małe chochliki ,ale jak się dotarł sprawuje się nie naganie a leko to on ummie niema ok 1000 godzin rocznie . Żeby te kołowrotki chodziły lata najlepiej samemu nauczyć się konserwować broń boże do naszego serwisu Shimano bo zaraz powije że zatarłeś przekładnie albo źle kręciłeś korbko

Miejsce: Rzeka Bug , Rynna głębokość 2-2,5m , wolny uciąg , na dnie wszelkiego rodzaju kamienie patyki.

Sandacz 63 cm oraz 52 cm oprócz tego 2 spinki ładnych ryb , no cóż dzisiaj były lepsze :lol:

Sprzęt : Wędka Shimano Speedmaster 270 (10-30g) , Kręcioł Shimano Seido 4000 , Plecionka Power Pro 0.18.

post-4292-1348915991,2262_thumb.jpg

Witam jestem nowy^^ trochwe obserwuje watek, lowie w okolicach malkini(rytele,kielcze,borowe,boreczek) glownie okonie jazie klenie czasem szczupak bolen...jak wasze obserwacje,miejscowki j/w i opinie o tych okolicach...polamania kija i powodzenia

p.s. ktos w okolicach chetnie sie zgadam

Ja z warszawy jestem wiec malo ludzi znam, przyjezdzam do Prostyni do rodziny ostatnio jakos nawet co tydzien, a z ryba roznie okona wmiare duzo szczupak 30-40 cm, bolki spore takie nawet do 2kg na przykosach...dzisiaj kielczew rzeczki dam znac wieczorem jak woda^^ polamania