rogaty666 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) To ja może wrzucę kilka fotek z dzisiejszego, pierwszego spaceru nad wodę. Celem było sprawdzenie stanu wody i przetestowanie kilku woblerków. http://imageshack.us/photo/my-images/12/dsc0003ey.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/801/dsc0007re.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/542/dsc0010idd.jpg/ Pozdro. (moze ktos mi podpowie jak umieszczac miniatury zdjęć tak jak widac używam imageshack) Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez rogaty666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam, jak piszesz posta to przy czerwonym prostokącie "Wyślij" masz prostokąt "więcej opcji" którego klikasz wtedy masz opcje z wysłaniem załącznika w formie zdjęcia "dodaj pliki" klikasz w to i masz okienko w którym wybierasz co chcesz dodać.Masz max 2 MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Woda idzie w górę, martwi mnie to że na majówkę będzie duża woda. Większość dobrych miejsc będzie pod wodą. Liczni wędkarze skupią się na tych polaciach brzegu które będą zapewniały w miarę komfortowe łowienie. Przez co ścisk nad wodą może być większy niż zwykle. Jestem też ciekaw jak to długo utrzymujące się zimno wpłynie na aktywność ryb. Czy bolki dopiszą?Kol. Rogaty666 domyślam się że wobki widoczne na fotce są Twoim dziełem? Może zechciał byś nam je zaprezentować w dziale twórców?Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzieki @Andru77 Przemku jak tak dalej będzie to nie wiem czy w połowie maja da się swobodnie połowić, A żeby napisać coś w dziale lurebuildingu chciałbym zacząć od przedstawienia swoich pierwszych psełdo woblerów a na tą chwile nie mam odpowiednich zdjęć. Wrzucę coś tutaj z tegorocznej dłubaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzieki @Andru77 Przemku jak tak dalej będzie to nie wiem czy w połowie maja da się swobodnie połowić, A żeby napisać coś w dziale lurebuildingu chciałbym zacząć od przedstawienia swoich pierwszych psełdo woblerów a na tą chwile nie mam odpowiednich zdjęć. Wrzucę coś tutaj z tegorocznej dłubaniny. SAM_0022 c.jpg SAM_0032 c.jpg Jak nazywają się te woblerki ?diabełki? Nie mogłem się powstrzymać próbuje zrozumieć jak można dać sobie nick iście szatański i do tego fote w avatarze jakiegoś diabła. Mam znajomego zakonnika poprosze go o msze w twojej intencji tak na opamietanie. Przepraszam za o.t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A widzisz jednak się da.Kolegę zakonnika poproś o msze w intencji zmian w PZW. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kiedyś na jesieni tak ze 12 lat wstecz łapaliśmy ładne szczupaki i sandacze na łąkach kilkadziesiąt metrów od koryta, woda miała około 100-120 cm, wtedy pamiętam wysoka woda była nie wynikiem opadów tylko została puszczona z ukraińskich zbiorników.Wiosną kiedy dużo białej ryby wychodzi na tarło właśnie na zalane łąki tam też idzie za nimi ładny drapieżnik. Tam też można mieć lepsze efekty niż w korycie, w którym jest bardzo dużo wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Tu się zgadzam w 100% z Tobą tylko mało jest tych dostępnych łąk w moim pobliżu, większość to drzewiasto-krzaczate brzegi. Łowienie w tym sajgonie jest trudne lub niemożliwe. Wysoka woda zmienia u mnie plany co do maja, spróbuje teraz poszukać jazio-kleni w Liwcu a dopiero później rozpoczne poszukiwania bolka.Kolego rogaty 666 nie martw się, będąc na wodą w po pobliżu miasta zawsze jesteś pod zasięgiem dwóch kościołów więc dusza Twa i tak zbawiona będzie heheh. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Szatańskie kilery,bedzie rzeź .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Do kolegi Przemek Na jakim odcinku Liwca łowisz? sorry wiem że temat dotyczy Bugu ale nie mogłem sie powstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Pany jak tam Bug ?? Woda bardzo wysoka/rozlana?? Jak myślicie da radę na majówkę coś połapać czy raczej możliwości takiej nie będzie? Może macie jakieś aktualne fotki stanu rzeki?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tylko bug bez względu na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tylko bug bez względu na wodę. niby tak, wody dużo a ryb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 U mnie woda rozlana na maksa! Na bolonkę spoko na spin raczej słabo... zobaczę jutro czy bolek się rusza i dam znać czy coś widziałem.Tylko plywadło może pomóc, woda jakieś 15 25 m poza korytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ...a gdzie jest w tym kraju mało wody, a dużo ryb? Po za tym trzeba jechać na luzie, dla widoków i klimatu, bez ciśnienia na jakieś tam mega wyniki. Na nie przyjdzie jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 a pamiętasz czasy gdzie bolenie biły jeden przez drugiego to dopiero było.. człowiek stał i napawał się widokiem, rzeka żyła , teraz jeden bolek gdzieś tam się zakręci .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Pany jak tam Bug ?? Woda bardzo wysoka/rozlana?? Jak myślicie da radę na majówkę coś połapać czy raczej możliwości takiej nie będzie? Może macie jakieś aktualne fotki stanu rzeki?? PozdroNa rz. Bug stan wody bardzo wysoki, fala kulminacyjna spływa z Ukrainy, trzeba będzie poczekać do polowy maja, aby swobodnie dotrzeć do koryta rzeki. Niektóre miejsca są dostępne już dziś, tak jak na tym filmie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 @Parf o jakich Ty mega wynikach mówisz ??? Jak chcesz podziwiać widoki to jak najbardziej warto jechać ale Bugu raczej nie zobaczysz Dzisiejsze zdjęcia z Kodnia. Tam za drzewami płynie Bug i rzeczka Grabar którą Bug pochłonął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) No to nie ma chyba co atakować na razie Bugu... Niestety dla oglądania widoczków w tą majówkę czasu nie będzie bo napięty grafik więc będę musiał przyatakować inne rzeczki albo jakąś wodę stojącą. Ewentualnie może znajdę jakieś fajne starorzecze na Bugu to tam spróbuję sił Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez sobol18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A ja zaatakuję rzeczki na literki W i P i ew. T hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ciekawe jak tam starorzecze w Szuminie? Całe musi być pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na rz. Bug stan wody bardzo wysoki, fala kulminacyjna spływa z Ukrainy, trzeba będzie poczekać do polowy maja, aby swobodnie dotrzeć do koryta rzeki. Niektóre miejsca są dostępne już dziś, tak jak na tym filmie. Brzeg pracuje. Liczę na nowe ciekawe miejscówki. Ostatnimi laty zmiany erozyjno-twórcze jakby się nasiliły, a może to tylko odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A ja zaatakuję rzeczki na literki W i P i ew. T hej !Jedyna słuszna koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi