modesty wand Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witaj Robert.Teraz na Bugu ciężko coś złowić,woda wysoka, mnóstwo narybku i drapieżniki stoją w zalanych trawach.Więc zakładaj butospodnie i działaj,od mostu kolejowego w dół rzeki masz dobry kilometr do obłowienia. A to dzisiejszy 84 cm,największy w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A oto dzisiejszy klenik, może nie za duży ale cieszy bo złowiony na wobka własnej roboty.Nabrałem chęci na więcej w rezultacie czego przemokłem do suchej nitki i wróciłem do domu ale nie ma co narzekać było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Wczoraj od 19 do 20, trzy brania 50+ szczupły i niewymiarowy, trzecie branie obciety ogon. Zaczyna sie okres dobrych brań i to bez względu na porę dnia, jeżeli chodzi o szczupaka, trochę gorzej z sandaczem w tym roku tylko trzy z czego jeden pod koniec okrecu ochroonego więc się nie liczy . Edytowane 25 Czerwca 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 ....ale cieszy bo złowiony na wobka własnej roboty...wow w solidnego woba przywalił, jaka wielkość tego kleksa, mierzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Gratulacje dla wszystkich którzy połowili piękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Kleń miał 34cm, wobek 7cm dodam jeszcze że złowiony na pletke z przyponem, nastawiałem sie na bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jak żrą to im takie niuanse nie przeszkadzają Klenior @Przemka zagryzl 9cm Widła przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Całe życie łowię z wolframem ...i coś tam łowię hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jak żrą to im takie niuanse nie przeszkadzają Klenior @Przemka zagryzl 9cm Widła przecież W tamtym roku złowiłem bolenia 86 cm, z wkład zestawu wchodziła pletka 30 lb przypon stalowy dragon 13kg i dragon buster 10 cm jako przynęta na główce 25 g, i tak jak piszecie, jak bolenie, czy klenie są w szale żerowania to im nic nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 godzinka łowienia i taka 70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Heh Maniek kosisz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2013 przez thibar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Niezły mrówkojad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 W tamtym roku złowiłem bolenia 86 cm, z wkład zestawu wchodziła pletka 30 lb przypon stalowy dragon 13kg i dragon buster 10 cm jako przynęta na główce 25 g, i tak jak piszecie, jak bolenie, czy klenie są w szale żerowania to im nic nie przeszkadza Masz fotę tego bolenia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 godzinka łowienia i taka 70Na mrówkę? Nastawiałeś się na bolki czy szukałeś klenia? Gratsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ale burza...masakra! Musiałem wiać z nad wody a zdążylem dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertw Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witaj Robert.Teraz na Bugu ciężko coś złowić,woda wysoka, mnóstwo narybku i drapieżniki stoją w zalanych trawach.Więc zakładaj butospodnie i działaj,od mostu kolejowego w dół rzeki masz dobry kilometr do obłowienia. A to dzisiejszy 84 cm,największy w tym roku. Cześć! Faktycznie woda spora a małej ryby jest dosłownie w bród. Mam plan, żeby polatać po trawach ale to jak trochę opadnie poziom wody. Piękny szczupaczek, pięknie ubarwiony i widać że ogólnie w dobrej kondycji. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ja również odnoszę wrażenie, iż drobnicy jest mnóstwo! Tarło musiało być bardzo udane, gdy brodzę drobnica jest dosłownie wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wczoraj bardzo słabo jeden bez wymiaru szczupły, woda w ciągu 12h urosła ponad 10 cm, pewnie to było powodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ukleja pięknie się trze no i jest piękna jazda Wczoraj od 19.00 do 21.00 10 rybek i na koniec o zmierzchu wzięło CUŚ kotwica VMC pękła na kółku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No,no Adam, a ja już bolkowe kije zakonserwowałem na zimę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 misiek116p dobrze brało jeszcze przedwczoraj przed przyborem, sandaczyka wymiarowego zaliczyłem na gumę, szczupłego i parę brań nie zaciętych.. Wczoraj tylko okoń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No,no Adam, a ja już bolkowe kije zakonserwowałem na zimę.....Nie wygłupiaj się właśnie nadchodzi apogeum nie wiem tylko jak będzie pogodzić nockę z dniem bo w sobotę to już zasadzę się na tego CUSIA z troszeczkę mocniejszymi kotwiczkami hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Trafić w tarło ukleji to najlepsza rzecz dla boleniarza, coś o tym wiem, ryby biorą jak głupie, ale niestety ciężko trafić w tarlisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Trafić w tarło ukleji to najlepsza rzecz dla boleniarza, coś o tym wiem, ryby biorą jak głupie, ale niestety ciężko trafić w tarlisko.To fakt. Trza szukać A tak poważnie to lepiej poświęcić kilka godzin a czasami nawet dni na znalezienie dobrej miejscówki niż łowić byle gdzie i po omacku hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi