Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcia z okolic Terespola i Kukuryk, robione powyżej mostu w Kukurykach, tak niskiego poziomu wody nie widziałem jeszcze nigdy...

Tamtych rejonów  Bugu nie znam wcale, ale na zdjęciach wyglądają pysznie :). A co do stanu wody to w tamtym roku był dużo niższy, na drugą stronę w niektórych miejscach można by było ;)...  przejść bez zmoczenia jajek.

Oj połapiesz połapiesz. Kolega przedwczoraj 97 cm drugi trochę większy mu się spią, w tym dniu miał jeszcze 7 sztuk( mowa o szczupakach) tylko jest jeden warunek cały dzień nad wodą, bo przychodzi odpowiednia godzina i zaczyna się normalnie szwecja, ja osobiście miałem taką sytuacje pisałem o niej już, żw w przeciągu pól godziny 5 sztuk.

Oj połapiesz połapiesz. Kolega przedwczoraj 97 cm drugi trochę większy mu się spią, w tym dniu miał jeszcze 7 sztuk( mowa o szczupakach) tylko jest jeden warunek cały dzień nad wodą, bo przychodzi odpowiednia godzina i zaczyna się normalnie szwecja, ja osobiście miałem taką sytuacje pisałem o niej już, żw w przeciągu pól godziny 5 sztuk.

U mnie takie godziny to między 6 a 8 rano... Ciemna guma i wzdłuż brzegu...tam gdzie łowię to działa:)

Edytowane przez Qcyk

Normalnie nie mogę się doczekać, jutro poprawię hamulec w zakupionym multiku (ślizga się na hamulcu), w czwartek po drodze odbieram cast;a w Włodawie i uderzam nad wodę :)

Ryby nie muszą dopisać, ważne są dla mnie "walory natury" :)

Będzie bieganie ze spiningiem, zasiadka, ognisko i świetni ludzie :)

. (...)

Misiek w tym roku w Twoich rejonach chyba jest niespodziewanie dużo szczupaka??? 97cm jak na Bug to b.ładny szczupak, to nie to samo co jakiś jeziorowiec :)

Edytowane przez misiek116p