K-Pon Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 W przyszłym tygodniu jadę molestować zębate i wąsate bestie granicznego Bugu Mam nadzieję, że coś się trafi i ukaże w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 W przyszłym tygodniu jadę molestować zębate i wąsate bestie granicznego Bugu Mam nadzieję, że coś się trafi i ukaże w tym wątku.W jakie okolice granicznego się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie do końca mogę się z tym zgodzić, ostatnio miałem sporo brań także w tych godzinach. W 2009 nie było powodzi, tylko przyducha. Mea culpa to prawda. Zaczynam urlop w piątek więc będę próbował w różnych porach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 W jakie okolice granicznego się wybierasz? Bytyń - Zbereże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Bytyń - ZbereżeFajne miejsca, sprubuj siedliszcze i wolę uhruską jeszcze. Długo tam będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Szczegóły na PW Będę 4 dni u Znajomego, będzie nas kilku.SG poinformowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Fajne miejsca, sprubuj siedliszcze i wolę uhruską jeszcze. Długo tam będziesz?Na Woli jest w pytę sandacza ...i gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zorro69 z jakiego odcinka granicznego te zdjęcia?Zdjęcia z okolic Terespola i Kukuryk, robione powyżej mostu w Kukurykach, tak niskiego poziomu wody nie widziałem jeszcze nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zdjęcia z okolic Terespola i Kukuryk, robione powyżej mostu w Kukurykach, tak niskiego poziomu wody nie widziałem jeszcze nigdy...Tamtych rejonów Bugu nie znam wcale, ale na zdjęciach wyglądają pysznie . A co do stanu wody to w tamtym roku był dużo niższy, na drugą stronę w niektórych miejscach można by było ... przejść bez zmoczenia jajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Prawda tak niskiego jak w tamte lato, i tak wysokiego jak tej wiosny dawno nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Moje okolice Przyjemnego oglądania Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez lokoko83 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No i jak tu nie kochać takiej rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wybieram sie we wtorek do Woli u. Może mi ktoś podać nr tel do SG?Jak to jest z tymi numerami ,jest jeden ogólny czy na każda cześć rzeki inny?Będzie może ktoś w tym czasie w tych okolicach ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 825917200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 825917200Dzieki kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczeń Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wczoraj byłem na bugu mazowieckim udało mi sie wyjać jedego szczupaczka 63cm , ale co się dowiedziałem że rybacy maja na trzy lata zakaz odławiania siatka . To dobry pomysł okregu mazowieckiego .Ale dlaczego tak pózno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Takie foto z ostatniego wypadu nad Bug... tym razem Mierzwice niedaleko zimowiska...(robione kalkulatorem Edytowane 1 Września 2013 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Fajne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Wytrzymać do czwartku wieczorem Nawet jak nie połapię (w końcu to spotkanie z kumplami ) to dla tych widoków warto przejechać ok 900km w obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Oj połapiesz połapiesz. Kolega przedwczoraj 97 cm drugi trochę większy mu się spią, w tym dniu miał jeszcze 7 sztuk( mowa o szczupakach) tylko jest jeden warunek cały dzień nad wodą, bo przychodzi odpowiednia godzina i zaczyna się normalnie szwecja, ja osobiście miałem taką sytuacje pisałem o niej już, żw w przeciągu pól godziny 5 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Oj połapiesz połapiesz. Kolega przedwczoraj 97 cm drugi trochę większy mu się spią, w tym dniu miał jeszcze 7 sztuk( mowa o szczupakach) tylko jest jeden warunek cały dzień nad wodą, bo przychodzi odpowiednia godzina i zaczyna się normalnie szwecja, ja osobiście miałem taką sytuacje pisałem o niej już, żw w przeciągu pól godziny 5 sztuk.U mnie takie godziny to między 6 a 8 rano... Ciemna guma i wzdłuż brzegu...tam gdzie łowię to działa:) Edytowane 2 Września 2013 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Normalnie nie mogę się doczekać, jutro poprawię hamulec w zakupionym multiku (ślizga się na hamulcu), w czwartek po drodze odbieram cast;a w Włodawie i uderzam nad wodę Ryby nie muszą dopisać, ważne są dla mnie "walory natury" Będzie bieganie ze spiningiem, zasiadka, ognisko i świetni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Misiek w tym roku w Twoich rejonach chyba jest niespodziewanie dużo szczupaka??? 97cm jak na Bug to b.ładny szczupak, to nie to samo co jakiś jeziorowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) . (...)Misiek w tym roku w Twoich rejonach chyba jest niespodziewanie dużo szczupaka??? 97cm jak na Bug to b.ładny szczupak, to nie to samo co jakiś jeziorowiec Edytowane 12 Września 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi