palibrzuch Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) A ja dzis zlowilem pierwszego szczupaka w Bugu mial 43 cm Okolice Mierzwic Edytowane 15 Września 2013 przez palibrzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A ja dzis zlowilem pierwszego szczupaka w Bugu mial 43 cm Okolice Mierzwichhhhmmm... Zaburze?? Ładny... panierowany;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Mierzwice Stare. Wyskoczyl z podbieraka i sie wyczepil sam zlapalem go jak juz wpadal do rzeki aby zdjecie zrobic troche nie umyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 przeczytaj szybko regulamin, jest tam punkt dotyczący wklejania zdjęć na forum, potem wykasuj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Mam prośbę, czy ktoś zna graniczny Bug w Dubience? Zawsze obstawiałem inne miejscowości nad granicą a teraz potrzebuję odpowiedzi na kilka pytań na temat Dubienki. Żadnych pytań o miejscówki czy inne tajniki Jeśli ktoś byłby w stanie się podzielić wiedzą to proszę o info, powiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Mam prośbę, czy ktoś zna graniczny Bug w Dubience? Zawsze obstawiałem inne miejscowości nad granicą a teraz potrzebuję odpowiedzi na kilka pytań na temat Dubienki. Żadnych pytań o miejscówki czy inne tajniki Jeśli ktoś byłby w stanie się podzielić wiedzą to proszę o info,Spędzałem tam po tygodniu 2 i 3 lata temu we wrześniu. Nie mam oporów żadnych z podzielniem się informacjami z tym że najczęściej włóczyłem się ze spinem więc trudno mi określić w którym miejscu stanąć i w którą stronę rzucać za co z góry przepraszam . Tajniki, no cóż to jest bardziej skomplikowane rzucasz starając się trafić w wodę a później zwijasz .Marcin, jeśli potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania to na pewno to zrobię.A jeśli chodzi o moje tegoroczne osiągnięcia w rejonie Mielnika przez 3 tygodnie to ładny ........... kiełb (KIEŁB nie BRZANA) , taki z 12cm, podobnej wielkości i mniejsze krąpie, może z 10 płotek 20-25cm nic na spina chociaż ataki zaobserwowałem chyba boleni i to dużo ale nie leżą w zakresie moich zainteresowań. Na prywatnym starorzeczu z zakazem wędkowania (wiem że to niemożliwe bo łączy się z rzeką a definicję obwodu rybackiego większość zna) z 10, może 12 ładnych okoni 20-30cm i kilkanaście szczupaków ale takich 35-50cm więc żaden się nie zakwalfikował do .............. . Jako ciekawostka to przy kilku pierwszych takich w granicach 40cm myślałem że mam całkiem spora rybę bo są bardzo silne, takie bardziej wypasione .wersja lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Spędzałem tam po tygodniu 2 i 3 lata temu we wrześniu. Nie mam oporów żadnych z podzielniem się informacjami z tym że najczęściej włóczyłem się ze spinem więc trudno mi określić w którym miejscu stanąć i w którą stronę rzucać za co z góry przepraszam . Tajniki, no cóż to jest bardziej skomplikowane rzucasz starając się trafić w wodę a później zwijasz .Marcin, jeśli potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania to na pewno to zrobię.A jeśli chodzi o moje tegoroczne osiągnięcia w rejonie Mielnika przez 3 tygodnie to ładny ........... kiełb (KIEŁB nie BRZANA) , taki z 12cm, podobnej wielkości i mniejsze krąpie, może z 10 płotek 20-25cm nic na spina chociaż ataki zaobserwowałem chyba boleni i to dużo ale nie leżą w zakresie moich zainteresowań. Na prywatnym starorzeczu z zakazem wędkowania (wiem że to niemożliwe bo łączy się z rzeką a definicję obwodu rybackiego większość zna) z 10, może 12 ładnych okoni 20-30cm i kilkanaście szczupaków ale takich 35-50cm więc żaden się nie zakwalfikował do .............. . Jako ciekawostka to przy kilku pierwszych takich w granicach 40cm myślałem że mam całkiem spora rybę bo są bardzo silne, takie bardziej wypasione .wersja lux Dzięki ale już dawno po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 PROSTE PYTANIE. Na co teraz gryzą szczupłe na Bugu? Zawody w najbliższy weekend a ja dobre 3 miechy nie byłem nad wodą i nie mam pojęcia na co tej jesieni wali szczupły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Mi ostatnio sprawdza się herbata z pieprzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPSt Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jaskrawości w deseń zielony. Statystycznie 80%. Trochę aberracji : jaskrawe pomarańcze.O dziwo mało na kolory cieliste, które zwykle zwyciężały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Fiolety i herbata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Moja ręczna klepanka, w żadnym z kolorów fioletu, jaskrawości czy herbaty. Znajdz szczupaka, potem myśl co mu podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 WitamCo z sandaczami, zaczeły brać czy czekają na przymrozki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 U mnie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Fajne miejscówki Przemku. Ta pierwsza fotka to starorzecze czy ujście jakiejś rzeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Jak się nie mylę to okolice Brańszczyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Paweł to jest połączenie starorzecza. Miejscowi kłusują tam na całego nawet na siatkę.Bardzo ładne i ciche rejony, tam już można poczuć oddech Bugu (oczywiście w tygodniu) w weekend jest tam masa nie ciekawego towarzystwa. Oczywiście to okolice Branszczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 A powiedz mi kolego gdzie na bugu nie klusuja? Miejscowi to szczupaki po 30cm nazywaja "idealnie 50, patylniak" W niedziele rano bylem z kolega a tam gosc dwie sztuki na grunt i spining w reku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) WitamDzisiaj szczupaki ładnie brały w samo południe,pięć sztuk 70cm,61cm,56cm,54cm i 51cm (zaciętych i wycholowanych) na dwóch +kilka brań u mnie i u kolegi. Przed kolejnym zamieszczaniem zdjęć proszę poczytać zasady obowiązujące na JERKBAIT.PLZanderix Edytowane 3 Października 2013 przez dariusz262 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ladne. Plywaja dalej czy na patylnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ladne. Plywaja dalej czy na patylnie? Co to za pytanie? PozdrawiamSalmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Orientuje się może ktoś jak z tegorocznym Spiningiem Bugu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Co to za pytanie? PozdrawiamSalmoNo tak, bo nad Bugiem wymiarowych nikt nie wypuszcza. Takich spotykam tylko w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Pytanie normalne. Widzialem rozne rzeczy nad Bugiem ale zeby ktos rybe wypuszczal to jeszcze nie. Nie zrozum mnie zle chcialem sie tylko dowiedziec czy bedzie szansa by zlowic je ponownie. Sam tez lubie jesc ryby ale te morskie. Pozdro Edytowane 2 Października 2013 przez palibrzuch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi