misiek116p Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 @spinnerman z jednej strony wpędzasz człowieka w depresje , a z drugiej pokazujesz, że jednak pływa coś w naszym Bugu to podnosi człowieka na duchu.Kolejne gratulacje i oby tak dalej.Ja jadę w piątek i mam nadzieję, że pogoda nie zmieni się znacząco. I rybska takie jak te twoje też mi dopiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 U mnie dzisiaj odczuwalne ocieplenie bez przymrozków i rybska gryzą, że hej. Z jednej rynny z rańca dwa dobre sandacze i półkilowy okoń, później gwałtowne urwanie brań, zmieniam na Flat Rapa i w pirwszym rzucie 160 cm wąsaty Szacun i pełen podziw za wynikiJa osobiście obawiał bym się ogona nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPSt Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Kapitalny ryb (sandacze z rynny nie mniej). Congrat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Szacun i pełen podziw za wynikiJa osobiście obawiał bym się ogona nad rzeką dzięki Chłopaki lokoko wiem o czym mówisz; przeżyłem to po upublicznieniu kilku fotek wiosennych boleni ŻENADA!!! Ale cóż jak ktoś nie potrafi inaczej...pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Widac ze cos tam jeszcze przed siata i pradem ucieklo piekny dzien trafiles. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 U mnie dzisiaj odczuwalne ocieplenie bez przymrozków i rybska gryzą, że hej. Z jednej rynny z rańca dwa dobre sandacze i półkilowy okoń, później gwałtowne urwanie brań, zmieniam na Flat Rapa i w pirwszym rzucie 160 cm wąsaty gratulacje ale polowiles!zdradz co podales sandaczom z ranca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Jak czytam posty typu "spinnerman ale połowiłeś, fajnie że w Bugu jeszcze są takie ryby" to śmiać mi się chce. Bug jest piękną rzeką w której jest mnóstwo pięknych ryb, tylko nie każdy potrafi je złowić. Kolega spinnerman udowadnia że, trzeba być jak najczęściej nad wodą i dobrze znać tą rzekę żeby w pełni korzystać z jej zasobów. Sam należę do tej grupy wędkarzy, która najczęściej podziwia krajobrazy niż piękne ryby, chociaż i mnie Bug obdarzył kilkoma okazami, jednak w porównaniu do wędkarzy którzy regularnie bywają nad Bugiem, moje wyniki to czysty przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 @Norbert78 wiem że w Bugu ryby są i to są konkretne, tylko na odcinku na którym ja łowię naprawdę rzadkością są sumy łowione pod koniec września i w październiku. Zdarzają się oczywiście takie przypadki , ale częściej z gruntu na jakieś mięso ewentualnie na żywca, a na spina to już naprawdę rzadko, najczęściej się zahaczają za ogon podczas jgowania niż atakują sztuczną przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 dzięki Chłopaki lokoko wiem o czym mówisz; przeżyłem to po upublicznieniu kilku fotek wiosennych boleni ŻENADA!!! Ale cóż jak ktoś nie potrafi inaczej...pzdr.Dlatego ja nic nie wklejam, ani nie wysyłam do gazet np.WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Witam kolegów Może koledzy z ,,górnego" wiedzą coś o zawodach w Kodniu ,na Pucharze Sandacza zapraszali ale zabyłem na kiedy.Podobno to fajne zawody, a strony urokliwe i gościnne. Edytowane 8 Października 2013 przez Norbert 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 O jest i rubryka mięsiarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Z ryb najwięcej w bugu jest bobrów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Z ryb najwięcej w bugu jest bobrów.i wydr, niekoniecznie na czterech łapach Edytowane 9 Października 2013 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Z ryb najwięcej w bugu jest bobrów.Ostatnio spacerując z wędką nad brzegiem Bugu miałem po raz kolejny miałem wątpliwą przyjemność sprawdzenia głębokości dziury wykopanej przez bobry: Prawie po pachy a dodam, że mam 188cm wzrostu. , to taki bardziej ekstremalny przypadek, bo wywrotek po wpadnięciu w płytsze dziury przy marszu już było kilkanaście, skądinąd tęż bardzo niebezpieczne,skręcenia zwichnięcia stawów skokowych, kolanowych a w najgorszym wypadku złamania, I niech ktoś powie,że wędkarstwo to nie jest sport ekstremalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ostatnio spacerując z wędką nad brzegiem Bugu miałem po raz kolejny miałem wątpliwą przyjemność sprawdzenia głębokości dziury wykopanej przez bobry: Prawie po pachy a dodam, że mam 188cm wzrostu. , to taki bardziej ekstremalny przypadek, bo wywrotek po wpadnięciu w płytsze dziury przy marszu już było kilkanaście, skądinąd tęż bardzo niebezpieczne,skręcenia zwichnięcia stawów skokowych, kolanowych a w najgorszym wypadku złamania, I niech ktoś powie,że wędkarstwo to nie jest sport ekstremalny .Dziury to jedno, a obgryzione i zaostrzone pieńki młodych drzewek jak pułapki vietcongu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dzisiejszy z Bugu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Piękny!Milo zobaczyć Bug ,graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Fajniutki klusek . Gratulacje! Ja jutro na cały dzień wybywam nad Bug i po takich zdjęciach aż nie mogę się już doczekać. Mam nadzieję, że i u mnie też coś fajnego się trafi. Edytowane 10 Października 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 WitamWybieramy się z kolegą jutro do Mierzwic połowic na zakręcie i pewnie skoczymy na trojan w poszukiwaniu sandaczy.Czy ktoś zkolegów łowił tam sandokany w tym sezonie? Z góry dziękuje za odpo-podpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 WitamWybieramy się z kolegą jutro do Mierzwic połowic na zakręcie i pewnie skoczymy na trojan w poszukiwaniu sandaczy.Czy ktoś zkolegów łowił tam sandokany w tym sezonie? Z góry dziękuje za odpo-podpowiedż Na zakręcie to będzie ciężko z miejscówką ale to norma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 WitamWybieramy się z kolegą jutro do Mierzwic połowic na zakręcie i pewnie skoczymy na trojan w poszukiwaniu sandaczy.Czy ktoś zkolegów łowił tam sandokany w tym sezonie? Z góry dziękuje za odpo-podpowiedż U mnie z sandaczem szału nie ma, ale coś tam da się złowić. W poprzednim roku więcej sandała łowiłem, ale trochę mi się woda zmieniła po wielkiej wodzie. Trzeba na nowo rozszyfrować co i jak, ale mnie bardziej interesuje gruby szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Tez mialem jechac na wymienione miejscowki ale w tym tyg nie dam rady. A na weekendzie to zawsze tam jest tloczno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dzisiaj (czyt. wczoraj) Bug też darzył 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 O choroba a ten kleń to na co i z głębokości czy z płytkiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Kleń jest ze stromo opadającej burty, wziął na wobka mojej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi