Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

mazur.t  jak czytam twoje posty to odrazu wiem ,że to musi być KAMIEŃCZYK , a ten pan to mój bardzo dobry znajomy , faktycznie rozmawia ciągle ze swoim pieskiem no i wypuszcza niewymiarowe ryby , to i tak plus na tą okolice .

Dokładnie tak :)

Nie przepadam za tym miejscem z wiadomych powodów...

Ale że mam tam blisko (5 km) to wpadam czasem na godzinkę-dwie, przy okazji zakupów bro "u Cioka" ;)

W weekend wybieramy się z kumplem pomachać trochę więc pewnie i do Kamieńczyka zajrzymy.

Pozdrawiam

Witam

Dla podniesienia wątku 60ątak z zeszłego tygodnia :)

Ryba ładna, ale do forumowego minimum nieco jej brakuje - zasady zamieszczania zdjęć na forum w tym wątku:
http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Fajne rybki chłopaki, gratuluje połowów. U mnie ostatnio słabiutko :-(. Fakt, że mniej jestem nad wodą i może nie trafiam w dzień i porę aktywności ryb. Na ostatnie cztery wyjazdy, jeden wymiarowy szczupły 65+, i parę krótkich sandaczyków. Mam nadzieję, że w niedzielę będą lepsze wyniki.

Dzisiaj był fajny dzień nad wodą, kilka brań, parę krótkich szczupaczków i ten oto 84 cm

post-53124-0-93892300-1385305131_thumb.jpg

Niestety jeszcze jeden był, ale ten nie chciał brać udziału w sesji zdjęciowej.

Edytowane przez misiek116p
  • Like 2

Wczoraj dzięki frontowi przechodzącemu nad polską, można było zapomnieć o sandaczach, ale szczupaczki przynajmniej dopisały, bez szału z wielkością, największy 58 cm.

Witam

Jak myślisz jutro jest szansa w związku z tym frontem?

Ciśnienie na złowienie  zendera w mojej ekipie jest zajebiste :)

Z moich doświadczeń zwiazanych z tymi rybami wynika ze potrzebują dwóch trzech dni stabilnej pogody, bez znaczenia czy wyż czy niż, bardzo nie lubią skoków ciśnienia, z resztą jak wszystkie ryby, ale sandaczom dokucza to chyba najbardziej.

Edytowane przez misiek116p