Mikros Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 mazur.t jak czytam twoje posty to odrazu wiem ,że to musi być KAMIEŃCZYK , a ten pan to mój bardzo dobry znajomy , faktycznie rozmawia ciągle ze swoim pieskiem no i wypuszcza niewymiarowe ryby , to i tak plus na tą okolice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 mazur.t jak czytam twoje posty to odrazu wiem ,że to musi być KAMIEŃCZYK , a ten pan to mój bardzo dobry znajomy , faktycznie rozmawia ciągle ze swoim pieskiem no i wypuszcza niewymiarowe ryby , to i tak plus na tą okolice .Dokładnie tak Nie przepadam za tym miejscem z wiadomych powodów...Ale że mam tam blisko (5 km) to wpadam czasem na godzinkę-dwie, przy okazji zakupów bro "u Cioka" W weekend wybieramy się z kumplem pomachać trochę więc pewnie i do Kamieńczyka zajrzymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 faktycznie rozmawia ciągle ze swoim pieskiemNie powinien bo ich mogą podsuchać . ja z jamnikiem rozmawiam tylko w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A niech gada z kim tam chce Ważne ze coś tam puszcza.W Kamieńczyku człowiek puszczający ryby jest jak Marsjanin... Ja ze swoim też gadam Nawet raz go zabrałem go raz nad wodę, wynudził się tak że aż mi go szkoda było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 WitamDla podniesienia wątku 60ątak z zeszłego tygodnia Ryba ładna, ale do forumowego minimum nieco jej brakuje - zasady zamieszczania zdjęć na forum w tym wątku:http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dzisiejszy 70+ złowiony przy wysokiej burcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 WitamNo gratulacje Krzysztof ładny szczupły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam, dwa dni latania i wielka lipa:)Dwa krótkie sandaczyki, krótki szczupaczek, okonek.Cóż może jeszcze będzie lepiej;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzisiejszy wyjazd w nowe miejsce zaowocował szczupaczkiem 75cm . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Ładny. Ja dzisiaj niestety o kiju :-( Edytowane 18 Listopada 2013 przez Afghan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piccolo82 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 dzisiejszy wyjazd nad Bug nie obdarzył nas sandaczami od rana ale za to w południe miły akcent dnia szczupaczek 85 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 moje gratulacje panowie nowa miejscówka trafiona lamiglas ochszczony następny weekend musi być sandaczowy jeszcze raz GRATY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Serdeczne gratulację Panowie U mnie gorzej Sobota - cztery krótkie szczupaczki, plus jeden 58.Niedziela - pusto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Fajne rybki chłopaki, gratuluje połowów. U mnie ostatnio słabiutko :-(. Fakt, że mniej jestem nad wodą i może nie trafiam w dzień i porę aktywności ryb. Na ostatnie cztery wyjazdy, jeden wymiarowy szczupły 65+, i parę krótkich sandaczyków. Mam nadzieję, że w niedzielę będą lepsze wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Dzisiaj był fajny dzień nad wodą, kilka brań, parę krótkich szczupaczków i ten oto 84 cm Niestety jeszcze jeden był, ale ten nie chciał brać udziału w sesji zdjęciowej. Edytowane 24 Listopada 2013 przez misiek116p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Fajna rybka Misiek, mnie Bug zawsze po macoszemu traktował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dzięki Powiem Ci, że mnie przez ostatnie kilka wyjazdów też, ale teraz to zrekompensował, a jeszcze jak bym wyją tego drugiego to by było to z dużą nawiązką, ale i tak nie mogę narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Misiek gratulacje. Fajny Szczupły Mnie niestety rodzina wykreśliła z gry w ten weekend Może się uda w tyg skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 fajna rybka Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dzięki chłopaki, w czwartek powtórka. Mam nadzieje, że będzie tak samo udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Powodzenia i daj znać o wynikach. Graty za szczupłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dzięki Bartek. Dam znać na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wczoraj dzięki frontowi przechodzącemu nad polską, można było zapomnieć o sandaczach, ale szczupaczki przynajmniej dopisały, bez szału z wielkością, największy 58 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wczoraj dzięki frontowi przechodzącemu nad polską, można było zapomnieć o sandaczach, ale szczupaczki przynajmniej dopisały, bez szału z wielkością, największy 58 cm.WitamJak myślisz jutro jest szansa w związku z tym frontem?Ciśnienie na złowienie zendera w mojej ekipie jest zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Z moich doświadczeń zwiazanych z tymi rybami wynika ze potrzebują dwóch trzech dni stabilnej pogody, bez znaczenia czy wyż czy niż, bardzo nie lubią skoków ciśnienia, z resztą jak wszystkie ryby, ale sandaczom dokucza to chyba najbardziej. Edytowane 29 Listopada 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi