Przemek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dokładnie tak, a mając na uwadze to że w okolicy Wyszkowa jest mało zjazdów do rzeki te dostępne są zawalone wszelką maścią stonką wakacyjną.Pozostają w tedy noce lub miłe dzionki na pontonie z bro... w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Pewnie, że tak. Tylko,eże przy niżówce, to nad rzeką są tłumy.To zależy gdzie, ale generalnie może być niżówka, parę dni deszczu i wakacyjni wędkarze znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Koledzy mam pytanie o stan wody w okolicach Broku, czy duża woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Koledzy mam pytanie o stan wody w okolicach Broku, czy duża woda.http://www.pogodynka.pl/polska/hydro/wisla/I na samym dole masz Bug. Jak na tę porę roku to niska woda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Od tygodnia pusto nad Bugiem ... w weekend znajomy na smużaka złowił dwa klenie ok 50 cm i leszcza 65 cm ! Łopata ważyła 2.8 kg dał ostro popalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dziś piękna pogoda nie pozwoliła usiedzieć w domu.Silny wiatr mocno utrudniał rzuty wobkami 2-3 cm.Rybki bardzo aktywne, bolek co chwilę atakował drobincę, liczne oczkowania.Szkoda że nic oprócz małego szczupłego nie chciało zaatakować.Jeszcze trochę podniesiona woda choć bardzo czysta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Dziś piękna pogoda nie pozwoliła usiedzieć w domu.Silny wiatr mocno utrudniał rzuty wobkami 2-3 cm.Rybki bardzo aktywne, bolek co chwilę atakował drobincę, liczne oczkowania.Szkoda że nic oprócz małego szczupłego nie chciało zaatakować.Jeszcze trochę podniesiona woda choć bardzo czysta.DSC_0332.JPGDSC_0333.JPGHe to z dziś ? chyba się minęliśmy Ja dziś zaliczyłem jedno wyjście do smużącego robala zakończone efektownym spadem Edytowane 30 Marca 2014 przez mazur.t 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 5:30 Tęskniłem już za Bugiem:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 He to z dziś ? chyba się minęliśmy Ja dziś zaliczyłem jedno wyjście do smużącego robala zakończone efektownym spadem 20140330_134514_small.jpgTak dziś, ok 14 po obiadku. Nie miałem tyle szczęścia a kombinowalem z różnymi wabikami. Szczupły na Sieka oliwkowego. Uderzył przy zalanych trawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tak dziś, ok 14 po obiadku.Nie miałem tyle szczęścia a kombinowalem z różnymi wabikami.Szczupły na Sieka oliwkowego. Uderzył przy zalanych trawach.He to ja w tym czasie w Brańszczyku na kamieniach siedziałem Wracając koło 17 wpadłem na chwile koło mostu Cóż, może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 He to ja w tym czasie w Brańszczyku na kamieniach siedziałem Wracając koło 17 wpadłem na chwile koło mostu Cóż, może następnym razem I jak wyniki na kamieniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 I jak wyniki na kamieniach ?Mizerne, jedno wyjście kluski do robal.Bolek wali dość przyjemnie, ale na niego przyjdzie jeszcze czas Generalnie widać w wodzie i nad wodą życie.Niestety niska woda i już są grunciarze.Myślę że te wiosny trzeba będzie poszukać odludniejszych odcinków, aż się boję pomyśleć co będzie się działo w długi weekend majowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Hmmm tylko gdzie to odludzie znajdziesz? Ja zacznę pierwszego dzielnie z castem a później juz tylko Bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandokan Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Panowie, czy łapie ktoś ryby na BuguJakoś nie widać żeby ktoś się chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Panowie, czy łapie ktoś ryby na BuguJakoś nie widać żeby ktoś się chwaliłRzece to nie pomoże, czasem coś się łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Hmmm tylko gdzie to odludzie znajdziesz? Ja zacznę pierwszego dzielnie z castem a później juz tylko Bolek Odludzie adekwatne do odcinka rzeki oddalonego o 70 km od ogromnego miasta i osaczonego w koło działkami Tak na poważnie da się coś wychodzić, pływasz to Sam wiesz...Tylko że od samochodu zdarzało mi się iść np. godzinę z buta, kilka razy byłem z wizytą u pana Bobra w domu,umazałem się w błocie jak prosiak, komary... kumpel utopił tel i aparat na drodze na skróty itp itd ale... w zeszłym roku widziałem dwa razy łosia i dziki z małymi Najgorzej jest latem, ale wtedy często 6-7 rano już jest po łapaniu, a stonka jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Latem to tylko nocno poranne wypady chyba że ponton to i w ciągu dnia da się połowić.Z pływania taki plus że tu naprawdę mało ludzi pływa i wędkuje z łódki ponieważ 70% dobrych miejsc obłowisz z brzegu, poza tym brak slipów z prawdziwego zdarzenia i jakiegoś portu co powoduje że każdorazowo musisz zabawki brać do domu bo chamy ukradną.Z łódki można poczuć wolność i prędkość w zmianie miejsc oraz zasięg zwiększa się ogromnie w stosunku do nóg, błota i komarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Fotki z rz.Nurzec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Z pływania taki plus że tu naprawdę mało ludzi pływa i wędkuje z łódki ponieważ 70% dobrych miejsc obłowisz z brzegu, poza tym brak slipów z prawdziwego zdarzenia i jakiegoś portu co powoduje że każdorazowo musisz zabawki brać do domu bo chamy ukradną.Zabawki pewnie i tak ale szczena mi opadła rok temu gdy rozmawiałem z gościem w Wajkowie. On tam trzyma pychówkę i powiedział że 6 lat trzymał na sznurku i dopiero zdecydował że zainwestuje po 6 latach w 4m łańcucha i kłódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 W Wyszkowie taki sznurek przetrwał by może do 23 w nocy za dużo różnego dziadostwa kręci się po nocach w ok. miasta nad wodą nie wspominając wędkarzy i wszelkiej maści kłusowników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 5:30 Tęskniłem już za Bugiem:)Dla mnie coś niesamowitego ta fotka. Niezapomniany widok, właśnie dla takich chwil uwielbiam łażenie nad wodą.Bug przepiękny a nigdy tam nie byłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dla mnie coś niesamowitego ta fotka. Niezapomniany widok, właśnie dla takich chwil uwielbiam łażenie nad wodą.Bug przepiękny a nigdy tam nie byłem...To może trzeba kiedyś odwiedzić tą dziką rzekę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W Wyszkowie taki sznurek przetrwał by może do 23 w nocy za dużo różnego dziadostwa kręci się po nocach w ok. miasta nad wodą nie wspominając wędkarzy i wszelkiej maści kłusowników...To prawda. Wyszków pod tym względem nie ma sobie równych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ostatni wypad nad Bug w poszukiwaniu kleni okoni i jazi, zakończył się szczupakiem i boleniem:-(, i jak w maju bardzo by mnie taki dublet cieszył tak w kwietniu średnio. Po za tym wody w rzece jest bardzo, bardzo mało, jak tak będzie do maja to na rozpoczęcie sezonu będzie można w trampkach pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja ostatnio wybrałem się za okoniem i trafiały się tylko bolenie... i ta sama sytuacja gdyby to było miesiąc później to nie miałbym nic przeciwko a tak zbulwersowałem się i wróciłem do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi