Norbert 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 "Świetny" pomysł Białorusi, oby się nie zrealizował http://www.e-wspolnota.com/Biala_Podlaska/Wydarzenia/Ekolodzy_zapowiadaja_obrone_Bugu_jak_Doliny_Rospudy-8219/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No tak, tankowców z gazem i ropą na Bugu to jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Myślę że to mało realne bo Bug mieliznami stoi ... Aktualnie problemem jest sezon filcowo-szczupaczkowo-bolkowy na rzekach Podlasia spowodowany niska wodą i ciepłą wiosną. Bo przecież w maju będzie trudniej coś usmażyć (większa konkurencja nad wodą). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Myślę że to mało realne bo Bug mieliznami stoi ... Aktualnie problemem jest sezon filcowo-szczupaczkowo-bolkowy na rzekach Podlasia spowodowany niska wodą i ciepłą wiosną. Bo przecież w maju będzie trudniej coś usmażyć (większa konkurencja nad wodą).Niestety to prawda ok tydzień temu byłem nad Bugiem i bolki wieszały się nieustannie mimo że troczyłem sobie za okonkiem... zwierzyłem się miejscowemu z tego faktu(oczywiście bez podawania szczegółów) a on na to " to trzeba brać bo ze słoika to nawet tak źle nie smakuje ten Boleń..." a na zakończenie rozmowy rzucił "zakładaj Pan jako blachie póki wcześnie bo później mogą pływać, 2 Szczupaki i można jechać do domu..." nóż się w kieszeni otwiera normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wątpię aby to wypaliłoza płytko jest na Bugusą takie miejsca, zwłaszcza latem można przejść na drugą stronę bez umoczenia jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja zacząłem ten sezon już na ostro A oto wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Spore to... Płaskie czy piętrowe? No to niech mury rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Poddasze z zabudową, spore to raczej nie jest, tylko 150m2.Jakie ludzie domy obok stawiają to szok!!! Willa Karingtonów to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 WitamTrzy fotki z dziś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Fajne miejscówki tam masz Darku. Okonek ze starorzecza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Prawda?Ta przykosa w tym roku jest zajebista,bolki będą szły jak woda więcej nie opadnie .Okoń ze starorzecza oczywiście Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez dariusz262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja jutro wybieram sie na cały dzień nad rzekę, zaczynam małe rozpoznanie przed majem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dziś parę godzin nad rzeką.Czepiły się dwa bolki... na 2 i 3 cm wobusia... Był też wątek kryminalno-sensacyjny.Policja i PSR ganiała jakiś typów. Podobno z siecią.Ganianie terenówkami po łąkach, a potem rodaków rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A gdzie się ganiali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A gdzie się ganiali ? Brańszczyk, za mostkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 .Brańszczyk, za mostkami.W tym roku często tam widać psr, co mnie bardzo cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 .W tym roku często tam widać psr, co mnie bardzo cieszy.I bardzo dobrze. W zeszłym roku widziałem ich raz... a to miejsce nie ma dobrej sławy...W weekend majowy to stacjonarny posterunek bym im się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zabawki pewnie i tak ale szczena mi opadła rok temu gdy rozmawiałem z gościem w Wajkowie. On tam trzyma pychówkę i powiedział że 6 lat trzymał na sznurku i dopiero zdecydował że zainwestuje po 6 latach w 4m łańcucha i kłódkę.Dolne zdjęcia mają zaprezentować Wyszkowskie mocowania pychówek Odnośnie sznurka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dolne zdjęcia mają zaprezentować Wyszkowskie mocowania pychówek Odnośnie sznurka Nie dziwota w Polszy U mnie mocuja lina stalowa, bo nie powiem ze linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 U mnie to samo, gruba lina a i znią czasami sobie złodzieje radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Piękna , Dzika Rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Piękna , Dzika Rzeka To zależy od miejsca. Tak różnorodnej rzeki chyba nie ma nigdzie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 U mnie to samo, gruba lina a i znią czasami sobie złodzieje radzą Masz w 100% racje Nie ma linki nie ma lancucha nie ma zabezpieczenia którego by nie można było przeciąć przynajmniej z tych ogolno dostępnych .Jako ciekawostkę dodam ze mojemu znajomkowi w wawie na parkingu pod blokiem wycieli katalizator z auta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dziś parę godzin nad rzeką.Czepiły się dwa bolki... na 2 i 3 cm wobusia... Był też wątek kryminalno-sensacyjny.Policja i PSR ganiała jakiś typów. Podobno z siecią.Ganianie terenówkami po łąkach, a potem rodaków rozmowy... A gdzie się ganiali ? .W tym roku często tam widać psr, co mnie bardzo cieszy.Są efekty wspomnianych rozmów, 2 panów dostało 8 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata plus kara finansowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi