thibar Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No ja łowie juz ponad 20 lat na Bugu, od jakichś dwóch niemal codziennie, i nigdy nie spotkałem, ani nawet nie słyszalem o jakiejkolwiek kontroli na "moim odcinku" - ani nikt z moich znajomych też o takowej kontroli nie słyszał- nie mowiąc juz o tym, że byl kontrolowany.Mnie kontrolowali jakieś 5 lat temu w Siedliszczu, ale to chbs tylko dla tego, że da sie tam dojechać samochodem do samej rzeki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Przez weckend zalecam ryby - głowy ochłoną i być może język będzie mniej szorstki Spokojnego weckendu Zanderix 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Panowie temat odblokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 info dla zainteresowanych, sezon szczupakowy na bugu otwarty,dzisiaj kolega był na Pralni koło Janowa Podlaskiego, widział około 10-15 osób ganiających chyba nie okonie, jazie, klenie z gumami 7,5-12cm, a raczej szczupaki, z czego 3 na pewno były zabrane do samochodu, i byli to panowie nazywający siebie samych ,,wedkarzami" na pytanie zadane im - ,,panowie szczupak jeszcze ma okres ochronny", odpowiedź padła szczupak już wytarty przykre!!! tacy u mnie ryby oglądali by w tv i książkach, i zakaz wędkowania na 15lat, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Trzepią przez cały rok, w/g zasady szczupak wytarty, czy nie wytarty - może być zeżarty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 WitamPrzemku to Brańszczyk?Łowiliśmy tam z kolegami zeszłej jesieni i muszę powiedzieć ,że szczupłe brały wyśmienicie.Ja łowiłem z tej burty z 1 zdjęcia mając nadzieję na sandała ale nie chciały w tym dniu współpracować a miejscówka książkowa POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Miejsce ogólnie znane i strasznie eksploatowane przez wszelkiego rodzaju stonkę Dziadostwo straszne się tam kręci, sam dzwoniłem nie raz na Policję widząc co miejscowy element robi w biały dzień z siatą. Dziś dominowały obrotówki oraz Pestki Parfa.Szkoda że rybki małe siadały na kiju, te większe złowię 1 maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ano kreci się dziadostwo... rozwala śmieci butelki po bro puszki inne takie tam...Wczoraj 8 małych klusek. Głównie na mikro wobusie i abu droppen.Dziś rozmowa o słuszności łapania jazi i kleni na morsa 2....Rozmowa zakończona wymianą morsa na wobka, odszedłem to pewnie znowu mors wylądował na agrafce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 W piątek odebrałem kij z pracowni. Noc w pracy, sobota rano jadę nad rzekę. Przez cały dzień trzy brania, jeden okonek złowiony, ale najgorsze bylo to... że złamałem nowa wędkę :-( i tak się zakończył dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ,,panowie szczupak jeszcze ma okres ochronny", odpowiedź padła szczupak już wytarty To i tak dobrze że brali pod uwagę tarło. Ładnych kilka lat temu w górę Bugu od Małkini pod koniec maja usłyszałem od spiningisty (za przeproszeniem) że nic mu nie bierze, mnie też nie brało - totalna pustynia.A później zameldował że jak luty/marzec lód nie płynął to po kilka dziennie brało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 W piątek odebrałem kij z pracowni. Noc w pracy, sobota rano jadę nad rzekę. Przez cały dzień trzy brania, jeden okonek złowiony, ale najgorsze bylo to... że złamałem nowa wędkę :-( i tak się zakończył dzień. Twój błąd czy dostałeś bubla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Co się dzieje na granicznym ? Jak okonie, wysoki stan wody ? Szczupaki tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Okonie biorą, stan wody wyjątkowo niski jak na tą porę roku. Ze szczupakiem i boleniem chyba bez rewelacji. Też te dwa dni przesiedzę "na szpilkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ryby wklejaj a nie krajobrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Widokówki z dziś... - dumny łowca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tik_tak275 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam,nad Nadbużańskim Bugiem szczupaki dzisiaj nie dopisały ale o godz.19 jako przyłów trafił się sandacz ok 75 cm+ szkoda tylko że się spiął pod nogami,była by fajna fotka. Pozdrawiam wszystkich i życzę na majówce połamania kija!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Trojan z rana. 5 rybek ale szkoda pisac jakie Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Od Nura do Ryteli bryndza totalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Trojan z rana. 5 rybek ale szkoda pisac jakie uploadfromtaptalk1398970955039.jpguploadfromtaptalk1398970990433.jpg Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka"Trojan" z rana zawsze spoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 O północy na gnojaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 I fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi