Majo Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gajowy ładny, z rzeki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 o 4 rano było 3 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gajowy ładny, z rzeki??? Z rzeki z rzeki wziął na przykosie pomiędzy półkilowymi krąpiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Witam. Panowie jak u was nad Bugiem z Boleniem ? U mnie prawie nie widać ryb bardzo mało ataków przy powierzchni. Połowiliście cos Boleni ? Edytowane 3 Maja 2014 przez adamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam. Panowie jak u was nad Bugiem z Boleniem ? U mnie prawie nie widać ryb bardzo mało ataków przy powierzchni. Połowiliście cos Boleni ? Pierwszego, trzy sztuki. Dwa maluchu 40-45 cm i jedna rybka 70+. Nad wodą byłem tuż przed piąta, ryby aktywne 7-9 rano potem nic.Wczoraj pojechałem popołudniu do wieczora - studnia.Przed wieczorem mała aktywność, zakończona jednym chlapakiem który spadł po chwili. Przez dwa dni widziałem może z 5-6 razy atak bolka.Wczoraj rano miałem na termometrze za oknem, 0 stopni... Szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jest bardzo zimno i mokro, można zwalić winę na pogodę.Jutro ma się pogoda poprawić więc może to wpłynie jakoś na aktywność rybek i nas samych bo mój nos zbliża się już ze znużenia do klawiatury...czas na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A jak ze stanem wody? Sporo popadało i może gwałtownie iść w gore, wstępnie w poniedziałek się wybieram w okolice Woli Uhruskiej .Duże przybory nie wróża dobrych brań,a nie uśmiecha mi się jechać ponad setkę by łowić tylko na starorzeczach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 o 4 rano było 3 stopnie Jak otworzyłem o 4 rano przymarznięte powieki .... po noclegu w apartamecie, który wynająłem z Parfem w pensjonacie "Materac nad brzegiem rzeki" oczywiście full opcja z ogniskiem i śpiworem ....to miałem wrażenie, że jest.....-33 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A jak ze stanem wody? Sporo popadało i może gwałtownie iść w gore, wstępnie w poniedziałek się wybieram w okolice Woli Uhruskiej .Duże przybory nie wróża dobrych brań,a nie uśmiecha mi się jechać ponad setkę by łowić tylko na starorzeczach. pozdrawiamZ tym przyborem wody to spokojnie, ona pójdzie do góry ale nie na tyle żeby nie dalo się łowić, i na pewno nie w jeden dzień, poza tym moze i deszczu sporo ale bez wiekszych ulew, wiec dużą część przyjmie ziemia, ktora jest bardzo sucha. A Wole bym sobie na twoim miejscu odpuścił, byłem tam na pierwszego, ludzi tłumy, trzeba było uważać żeby Algą w głowę nie dostać :-), 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A jak wyniki Kamil?Działo się coś 1-go?U mnie praktycznie cały czas pada, jeden dzień miałem pogodę ale nie miałem czasu by w ciągu dnia odwidzieć rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A jak wyniki Kamil?Działo się coś 1-go?U mnie praktycznie cały czas pada, jeden dzień miałem pogodę ale nie miałem czasu by w ciągu dnia odwidzieć rzekę.Wyniki gorzej niż mizerne 1-go nastawienie było na bolka, a te kompletnie nie współpracowały z naszej ekipy na dwie jednostki i czterech ludzi tylko Wobi wymeczył na fajrant jakieś tam rapowe przedszkole ....przyłowy niestety równiez w wersjach nieletnich .....a drugiego przyszedł ruski wyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Z tym przyborem wody to spokojnie, ona pójdzie do góry ale nie na tyle żeby nie dalo się łowić, i na pewno nie w jeden dzień, poza tym moze i deszczu sporo ale bez wiekszych ulew, wiec dużą część przyjmie ziemia, ktora jest bardzo sucha. A Wole bym sobie na twoim miejscu odpuścił, byłem tam na pierwszego, ludzi tłumy, trzeba było uważać żeby Algą w głowę nie dostać :-), [/quote Dzieki! Wole w tym roku odpuszczam,masz racje presja w tej okolicy bardzo duża i wyniki średnie .Będziemy szukać ciekawych miejsc w górę- Hniszów i wyżej.Dwa lata temu miałem okazje łowić w okolicy Kosmowa i tam Bug wyglądał rewelacyjnie i ryb było więcej,może i tam uda się zajrzeć w tym sezonie,oby pogoda się ustabilizowała jak najszybciej. pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2014 przez pawelG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Kryłów , Prehoryłe oraz Gołebie woda niska jak na ta porę roku oraz efekty niskie Ciężki spining czy to na Bugu oraz starorzeczach bez efektów a jedynie przynęty w postaci paproch , mikro cykada czy wirujący ogonek dawały jakieś wyniki w postaci przedszkola rybnego . Masa narodu z żywcami też bez wyników a boleń 0 wizualnej aktywności " martwa woda" i co ciekawe lipa z okoniem Edytowane 3 Maja 2014 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Właśnie wróciłem z wypadu w rodzinne strony.Pozdrawiam wędkarską brać z Woli-Uhruskiej,Bytynia i Stulna.Rybki jakieś były ale cienko dowiedziałem się za to,że bardzo dobrze smakuje wędzony boleń podobno lepszy od szynki.Jednak najbardziej zbulwersowała mnie parada pana przez całą wieś z pięknym sandaczem.Mam cichą nadzieję,że będzie jakaś reakcja działaczy koła z Woli-Uhruskiej bo łowca jest znany z imienia i nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Mam cichą nadzieję,że będzie jakaś reakcja działaczy koła z Woli-Uhruskiej bo łowca jest znany z imienia i nazwiska. Ja bym na to nie liczył w tamtych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja bym na to nie liczył w tamtych stronach.Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Skalniak jak dowiedziałeś się jak smakuje wędzony boleń to pewnie też się dowiedziałeś ilu jest tam łowców tych boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 W occie w pakiecie z 0.5 też pewnie rewelacyjnie smakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Same "dobre" wieści KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jakie "dobre" wieści? Daj znać jak dowiesz sie czegoś o ewentualnym wyroku. Bo pewnie facet złapał te ryby na stawie u kumpla i zapomniał wyjąć z bagażnika, tak jak to bywa u nas. Sprawa pewnie nawet nie trafi do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Wskazany link zawiera same złe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 O taki tam 70 + sie dzisiaj uczepił. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Nie taki tam, to już ładna i rzadka ryba do złapania na Bugu, nie oszukujmy się nie widujemy często tutaj na forum takich 70Moim zdaniem szczupak powyżej 70 nie wali tak głupio na byle co jak taki 50, aby tylko żerowałGratuluję Edytowane 7 Maja 2014 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Parę fajnych rybek z majem udało się oszukać ale kilometrów w nogach i godzin nad wodą sporo, niestety fotki z tel:{img]http://i59.tinypic.com/2duyofq.jpg[/img] Edytowane 8 Maja 2014 przez maicke82 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jeszcze cosik I niespodzianka przy boleniowaniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi