kriskros1981 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzisiaj krótki wypadzik nad wodę w celu rozeznania, przed niedzielnymi zawodami.Jedno branie bolka (65 cm), przy zalanych trawkach na Raptora BS HAND MADE TOMY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 A co to za zawody będą, na żywej rybie chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzisiaj krótki wypadzik nad wodę w celu rozeznania, przed niedzielnymi zawodami.Jedno branie bolka (65 cm), przy zalanych trawkach na Raptora BS HAND MADE TOMY Gratulacje. Widzę Krzysiek, że bolki Cię polubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 A co to za zawody będą, na żywej rybie chociaż? To będą zawody „Puchar WKS Sandacz”- oczywiście na żywej rybie .Ogólnie fajna impreza, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kojarzę, byłem na pierwszej edycji, który to był rok...? Zająłem 7 miejsce, ale życiem przypłacił za to jaź i boleń, to były moje ostatnie zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Chciałem sandacza wyszedł bolek.. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 sobotnie - 2 cm powyżej forumowego minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 jak woda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 jak woda ???Ciepła (ok.20 stopni),mokra,wysoka, ale spada (ok 30cm przez ostatnie kilka dni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Mokra mówisz, o tej porze roku to całkiem zrozumiałe to jak spadnie jeszcze z pół metra to się wybiore ;p eh człowiek nie wytrzyma, podjechałem rowerkiem na godzinkę. Okonek, a bolenie jakby nie reagowały na moją obecność siedziały 0.5m pod nogami. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez adamekkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wczoraj byłem przed wieczorem- trzy brania na wobka, dwa małe okonki i sandacz 57cm (pierwszy w tym roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekvts Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 krzysiek jak tam zawody, dużo ryb połowiono, stanąłeś na pudle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Rybka kumpla.. ja tyko podebrał.. Wczoraj w tym miejscu miałem swoją rybkę niestety zeszła.. Cieśluczek gratulacje Edytowane 17 Czerwca 2014 przez tibhar 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 krzysiek jak tam zawody, dużo ryb połowiono, stanąłeś na pudle ?Ogólnie to straszna lipa .Padło oprócz kilkunastu okoni tylko trzy ryby tzn. 1 miejsce boleń (61cm), 2 miejsce szczupak (55cm), i jazik (41cm) na miejsce trzecie.Ja niestety tylko jednego okonka trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ogólnie to straszna lipa .Padło oprócz kilkunastu okoni tylko trzy ryby tzn. 1 miejsce boleń (61cm), 2 miejsce szczupak (55cm), i jazik (41cm) na miejsce trzecie.Ja niestety tylko jednego okonka trafiłem. Zawody w Kózkach ?? słyszałem ze marnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Rybka kumpla.. ja tyko podebrał.. Wczoraj w tym miejscu miałem swoją rybkę niestety zeszła.. Cieśluczek gratulacje Śliczny, w znakomitej kondycji Sandał Bużny ? I love these fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Śliczny, w znakomitej kondycji Sandał Bużny ? I love these fish tak, bużański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dziś był dobry dzień. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Widzę że zmiana miejsca przyniosła wreszcie upragniony rezultat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tak, posłuchałem się Ten był największy - 66. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Szkoda ze się nie zgadalismy, akurat dzis nie miałem z kim jechać nad wodę i przez to zostałem w domu. Jakos nje miałem nastroju na samotne łowy i widzę ze to byl błąd bo zerowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 No szkoda, pogadało by się. Ja też nie planowałem, ogarnąłem się z robotą i tak na spontanie wio...We wtorek miałem ciut niżej spotkanie z bolkiem, myślę że ryba podchodziła pod 80 ale niestety rozgięła dziadowską kotwę w Fantomie AL.Cóż mój błąd... dwie paczki ownerów leżały w schowku w samochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Co Owner to Owner Jutro znów mam wolne lecz ide na dach, oby po raz ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Co Owner to Owner Jutro znów mam wolne lecz ide na dach, oby po raz ostatni stukaj pukaj pogoda dobra bo nie gorąco Jak mi mały wędkarz i jego nowe zęby ( kxxxx..)... pozwoli, to może skoczę rano na łąki za bolkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Brawo Mazur za sanadała. Szkoda że zdjecie nie ,,widokowe,, moze znów rozpoznałbym okolice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi