Skocz do zawartości

Rzeka Bug

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś był dobry dzień.

attachicon.gifsandakon_1.jpg

:) to ile było tych zanderków? I mnie wreszcie udało się pojechać i pomimo wiatru było ok. Najpierw brat złapał bolka 62, potem po zmianie miejsca przyłowiłem (szukając bolków przy dnie) sumka - równe 100 cm a wyjazd zamknąłem rapką 67 - też z dołu:).

:) to ile było tych zanderków? I mnie wreszcie udało się pojechać i pomimo wiatru było ok. Najpierw brat złapał bolka 62, potem po zmianie miejsca przyłowiłem (szukając bolków przy dnie) sumka - równe 100 cm a wyjazd zamknąłem rapką 67 - też z dołu:).

No i gratulacje :)

W sumie trzy sztuki wyjete, jeden spadł. Wszytsko na wobki..

Pozostałe rybki mniej efektowne ;) nie mierzone na oko +- 40.

Trafil się jeszcze klenik 36 i podobnej wielkości zembaty narwaniec :)

Nie tylko Ty, ale także 150 innych, wygłodzonych hub tylko czekających na takie fotki.

Majo, nie każdy czycha na miejsca innych wędkarzy może i 150 osób tak

robi. Mieszkałem tam wiele lat więc z sentymentem patrzę na foty ,,mojego bugu,, które robi Mazur.

Trzymaj nerwy na wodzy i nieoceniaj kogoś kogo nie znasz.

Majo, nie każdy czycha na miejsca innych wędkarzy może i 150 osób tak

robi. Mieszkałem tam wiele lat więc z sentymentem patrzę na foty ,,mojego bugu,, które robi Mazur.

Trzymaj nerwy na wodzy i nieoceniaj kogoś kogo nie znasz.

Nie traktuj tego tak personalnie, jedno zdjęcie może ,,zadeptać" miejscówki. A nerwy sam sobie szarpiesz, mam dobry humor i przez chwilę nie byłem złośliwy.:)

Pax Panowie pax ;)

Fotkę poprostu zrobiłem do bani, tak że sporo jest punktów po których można ja zlokalizować.

Miejscówki mi narazie nie zadepczą bo w woda wysoka i nie każdemu sie chce tam leźć;)

No ale woda opadnie to dziki lud nadciągnie, szczególnie że wakacje za pasem i wysyp działkowiczy-urlopowiczy...

Radbraw - obiecuję parę widokówek ;)

Remek107

Jak dla mnie potwór.Tym bardziej,że z polskiej wody i do tego z Bugu.Brawo kolego,myslę,że długo tu takiego nie zobaczymy! :clappinghands:

Szkoda ,że fotka na leżąco.Tak to jest jak człowiek sam łazi

Napisz cos więcej, jaki sprzęt , jaki wabik , jak prowadzony itp. :huh:

Pozdrawiam

FH

Edytowane przez Fishhunter

Remek107

Jak dla mnie potwór.Tym bardziej,że z polskiej wody i do tego z Bugu.Brawo kolego,myslę,że długo tu takiego nie zobaczymy! :clappinghands:

Szkoda ,że fotka na leżąco.Tak to jest jak człowiek sam łazi

Napisz cos więcej, jaki sprzęt , jaki wabik , jak prowadzony itp. :huh:

Pozdrawiam

FH

akurat nie byłem sam i mam zdjęcie z rybką, tylko każdy mnie zna tam gdzie łowie i nie chcę mieć na wypracowanych miejscówkach wycieczek pseudo wędkarzy...sory! raczej miejscowych rybaków ;)  i tak są na mnie wściekli żę im żaki puszczam z nurtem :D

a sprzęt?! tica fario 2,59cm cw do 28gr. tak się do niej przywiązałęm żę nie ma teraz dla mnie lepszej wędki na łowienie z brzegu, kołowrotek to ryobi zauber4000, 0.19 poverp. i guma -tylko nie pytajcie jaka ;)  bo w każdym miejscu biorą na co innego, uderzył po 3-podbiciu przy opadzie, pierwszy odjazd to myśl że sum bo chodził przez 5minut przy dnie, hol około 15-20 minut

no i mój życiowy rekord pobity :D  niestety kolega zapomniał wagi

Edytowane przez Remek107
  • Like 2

akurat nie byłem sam i mam zdjęcie z rybką, tylko każdy mnie zna tam gdzie łowie i nie chcę mieć na wypracowanych miejscówkach wycieczek pseudo wędkarzy...sory! raczej miejscowych rybaków ;) i tak są na mnie wściekli żę im żaki puszczam z nurtem :D

a sprzęt?! tica fario 2,59cm cw do 28gr. tak się do niej przywiązałęm żę nie ma teraz dla mnie lepszej wędki na łowienie z brzegu, kołowrotek to ryobi zauber4000, 0.19 poverp. i guma -tylko nie pytajcie jaka ;) bo w każdym miejscu biorą na co innego, uderzył po 3-podbiciu przy opadzie, pierwszy odjazd to myśl że sum bo chodził przez 5minut przy dnie, hol około 15-20 minut

no i mój życiowy rekord pobity :D niestety kolega zapomniał wagi

może trochę przytnę zdjęcie ze mną i tak ryba jest najważniejsza ;)

Hol 15 min na pp 0.19? Bez urazy ale costy tam robil? Metrowe szczupaki czy sumy wyjezdzaja szybciej...

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Hol 15 min na pp 0.19? Bez urazy ale costy tam robil? Metrowe szczupaki czy sumy wyjezdzaja szybciej...

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

sory ale haka sumowego nie miałem na końcu ;) żeby go holować na hama :)

Edytowane przez Remek107